Adobe InDesign 2019 Build 14.0.2 Final download – оформление за печат

0
1366
Adobe InDesign 2019 Build 14.0.2 Final download - оформление за печат

Adobe InDesign e софтуер, с който лесно могат да бъдат създадено оформление за печат, принтиране или публикуване в интернет.

Adobe InDesign 2019 Build 14.0.2 Final download - оформление за печат 1

Инсталацията е лесна и безпроблемна, а след това ни посреща интерфейс, който предлага много възможности за оформление и печат, но в същото време е добре организиран.

Adobe InDesign е предназначен за всякакви потребители, от начинаещи до експерти. Организацията на интерфейса е добре направена и пести време, като по този начин повишава продуктивността на работата.

Главната функция на този софтуер е създаването на материали, които са оформени за печат, предпечатна подготовка, брошури, флайери, дигитално съдържание за интернет и други.

Adobe InDesign

За да е по-лесно на потребителите при оформлението за печат, програмата позволява да се импортират мултимедийни файлове като интерактивни HTML елементи, аудио и видео, да се експортират като интерактивни PDF – и или като Flash.

Възможна е преконфигурацията на вече съществуващи оформления за печат и проекти, като по този начин може да се промени предназначението му, да се зададат различни от първоначалните размери, да се приспособи за други устройства като таблети, iPad, мобилни устройства и други. Дори има инструмент Liquid Layout, който позволява прилагането на настройките при прехвърляне в друго оформление и се адаптира автоматично според него.

Възможно е рисуване с различни инструменти при оформление за печат, прилагане на ефекти, цветове, шрифтове, лесен достъп до скоро използвани шрифтове, динамично преоразмеряване на изображения, да се сравняват различни оформления, да се създават таблици, работа със различни слоеве, изрязване и още много.

Много удобна функция е възможността за да се прегледат различни оформления едно до друго, като така да могат да се сравняват, а инструментът Content Collector позволява да се събират различни копирани елементи като в клипборд и да се прилагат в различни оформления.

Прочетете още:  ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки

Естествено, както при повечето продукти на Adobe, тук също има тясна интеграция с други продукти на компанията като Adobe Illustrator, Adobe Photoshop и други.

Adobe InDesign предлага точните инструменти за предпечатна подготовка и дизайн на различни материали, които са на много високо ниво и биха били в полза както на всеки един професионалист, така и на начинаещи потребители, които са заинтригувани в сферата.

Лиценз: Trial

Download: Adobe InDesign CC 2019 Build 14.0.2 Final

0/5 (0 Reviews)