Adobe Photoshop Elements 2019 download – организиране и редактиране на изображения

0
1077
Adobe Photoshop Elements 2019 download - организиране и редактиране на изображения

Adobe Photoshop Elements е софтуер, който предлага лесен начин за организиране на огромни корекции от изображения, както и тяхното редактиране в много аспекти.

Adobe Photoshop Elements 2019 download - организиране и редактиране на изображения 1

Инсталацията на програмата за редактиране и организиране на изображения Adobe Photoshop Elements отнема известно време, защото това е доста комплексен софтуер, но преминава безпроблемно. От потребителя ще бъде изискано да се логне със свой акаунт, който е направен предварително. Когато инсталацията на програмата приключи, се дава възможност за избор дали изображенията ще бъдат организирани или редактирани.

Интерфейсът на Adobe Photoshop Elements модерен и добре организиран, така че дори и начинаещите потребители да могат още в първата си среща с продукта да се справят безпроблемно.

Организирането на изображенията в колекции е много лесно и приятно с Adobe Photoshop Elements, който предоставя възможност много лесно да им бъде поставен рейтинг, да бъдат споделени в Youtube, Facebook или Flickr и дори да бъдат записани на диск, без да се налага потребителят да има инсталирана отделна програма за целта.

Adobe Photoshop Elements

 

Когато нещата опрат до редакатиране на изображения, Adobe Photoshop Elements предлага много опции, от основни до по-сложни, като изрязване, завъртане, поправяне на несъвършенства, коригиране на цвета на кожата, поправка на кийстоун ефекта, използване на straighten опцията за по-добър контраст и още.

Допълнителни възможности за редактиране на изображения са корекции в дълбочинното поле, което представлява разстоянието от най-близкия до най-далечния обект в една сцена и се нарича depth of field или просто DOF, да се сменя ориентацията без да се изкривяват ключовите обекти.

Много приятна и полезна функция на този софтуер е възможността при редактиране да се вземат различни елементи от различни изображения и да се слеят в едно.

Прочетете още:  ACDSee Photo Editor 10.0 Build 46 download - обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки

Adobe Photoshop Elements дава възможност и за използването на някои ефекти при редактиране като диапозитив, стара снимка, ефека на Ортон, рисуване на лини и други. Някои потребители ще са заинтригувани от организиране и създаване на виртуални албуми с изображения, а също така и от възможността за преглед на оригиналната снимка и още едно нейно копие, където в реално време могат да се виждат нанесените промени, възможността за слагане на текстове, добавяне на рамки, маски и преглеждането и редактирането на metadata данните.

Потребителите, които използват този софтуер за организиране и редактиране на изображения, може би ще са заинтригувани от прорфесионалните възможности ина Adobe Photoshop и продукта за фотографи Adobe Photoshop Lightroom.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Photoshop Elements 2018

0/5 (0 Reviews)