Adobe Photoshop Lightroom CC 2.4 download – редактиране и обработка на изображения

0
1059
Adobe Photoshop Lightroom CC 2.0.1 download - редактиране и обработка на изображения

Adobe Photoshop Lightroom е правилният инструмент за редактиране и обработка на RAW изображения, подходящ за фотографи и любителите на цифрови изображения.

Adobe Photoshop Lightroom CC 2.4 download - редактиране и обработка на изображения 1

Инсталацията е стандартна за повечето продукти за редактиране и обработка на изображения и видео на Adobe, като преминава гладко и безпроблемно.

Редаактирането и обработката на изображенията преминава през няколко етапа, като през всеки етап може да се преминава много лесно, само с натискането на един бутон. в Library може да се изберат изображенията, които трябва да се обработват, да се обработят в Development area, а в Map Section да се избере местоположение.

Редактирането на изображенията включва някои основни дейности като увеличаване чистотата на детайлите, управляване на тоналната крива, настройване на цвета, яркост и контраст, намаляване на шума, изостряне, добавяне на тъмни сенки или изветляване, калибриране на камерата, добавяне на някои ефекти и още.

Adobe Photoshop Lightroom

 

Допълнително при редактиране и обработка на изображения се дава възможност да се експортират цели галерии в уеб пространството, да се създават албуми със слайдшоу, различни настройки по оформлението и преглеждане и редактиране на метадата данните.

Много полезни функции при редактиране на изображения са премахване на ефекта червени очи, използване на spot, създаване на виртуални копия, използване на филтри като радиален филтър, слагане на надпис на цвят, настройки на баланса на белия цвят, поправка на отклонения при цветовете и перспективата, изостряне на изображението, без да се влошава качеството му и да ес получават артефакти, както и възможност за едновременно преглеждене на оригинала и на изображението в променен вид едно до друго, за да може в реално време да се наблюдават промените, възможност, която предоставя и Adobe Photoshop Elements.

Прочетете още:  Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download - редактиране на снимки

Adobe Photoshop Lightroom е един особено богат на инструменти софтуер за редактиране и обработка на изображения, който е подходящ за всеки един фотограф, лесен за употреба и с интерфейс, който е добре организиран и много лесен за използване.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Access and restore deleted photos:
  • Find your previously deleted photos from Lightroom desktop and mobile in one place. Restore them to your albums or permanently delete them.
  • What’s changed:
  • Flag and star rating filters are removed from Shared Albums. On iOS, screenshots are excluded by default when you Auto add photos from Camera Roll.
  • Support for new cameras and lenses:
  • Find the full list of supported cameras and lens profiles for Lightroom desktop and Lightroom for mobile (iOS and Android).
  • Other enhancements:
  • Uniquely sort your albums on desktop. Experience faster performance in Enhance Details for certain NVIDIA cards on Windows. Learn more about these and other enhancements in this release.
    [collapse]

Лиценз: Trial

Download: Adobe Photoshop Lightroom CC 2.4 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments