Ashampoo Photo Commander 16.0.5 Final download – редактиране на изображения

0
967
Ashampoo Photo Commander 16.0.5 Final download - редактиране на изображения

Подредете своите снимки в албуми, подобрете тяхното качество, добавете различни ефекти и ги споделяйте посредством Ashampoo Photo Commander, програма за редактиране на изображения.

Ashampoo Photo Commander 16.0.5 Final download - редактиране на изображения 1

Програмата за редактиране на изображения Ashampoo Photo Commander е с приятен и добре организиран интерфейс, който е сходен с програми от този вид, като например ACDSee.

Инсталацията преминава бързо и е абсолютно безпроблемна. Веднага след стартирането програмата за редактиране на изображения стартира съветник, който обяснява различни основни функции, които биха били в помощ за потребители, които се сблъскват за пръв път с този софтуер.

Добавянето на изображения става лесно, чрез файловия мениджър, който предоставя дървовиден изглед за по-голямо удобство. Изображенията биват подредени по дата на създаване, като могат да бъдат редактирани, приложени различни филтри, като дата, тип файлове, азбучен ред и пр.

Освен изображения в Ashampoo Photo Commander могат да бъдат заредени и редакктирани, преглеждани/преслушвани и аудио и видео файлове, като при аудио файловето могат дори да се създават и променят ID3 таговете.

Ashampoo Photo Commander

 

При редактиране на изображенията може да бъде разгледана EXIF информацията, да се редактират бележките към тях, да се подобри тяхното качество с прилагането на различни филтри и ефекти, дълбочина на цвета, контраст, яркост, HDR, цветови канали, цветови баланс, премахване на шум, премахване на ефекта червени очи, увеличаване, намаляване, завъртане и още. Възможно е и създаване и редактиране на изображения и преименуването на множество файлове едновременно.

Могат да се създават албуми, уеб албуми, да се създава слайдшоу, да се конвертират изображения от един формат в друг, да се редактира IPTC информацията, да се създават панорама и колажи, да се създава фото-микс, да се задават различни изображения за тапет на десктопа, да бъдат записвани изображенияа на CD или DVD. Интересна функция, която предлага програмата за редактиране на изображения Ashampoo Photo Commander е възможността за създаване на .PDF файлове.

Прочетете още:  XnView 2.49.2 Final download - конвертиране и преглед на изображения и снимки

Ashampoo Photo Commander предлага и редактиране чрез прилагането на текст върху изображенията, както и линии и различни други форми, като правоъгълник, елипса. Може да се импортира bitmap от файл, да се правят скрийншоти и още.

Всички файлове могат да бъдат принтирани, споделени, изпратени към имейл. Предлага се в две версии – платена и безплатна.

Промени спрямо миналата версия:
Bugs Fixed:
Batch rename date and time in filename not working.
Wallpaper default black background color.

Лиценз: Trial/Безплатен

Download: Ashampoo Photo Commander 12.0.13 Free Final

Download: Ashampoo Photo Commander 16.0.5 Final

0/5 (0 Reviews)