Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download – редактиране на снимки

0
1020
Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download - редактиране на снимки

Ashampoo Photo Optimizer е програма за Windows, която предлага оптимизиране на снимки, зашеметяващи ефекти, редактиране и поправяне на изображения.

Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download - редактиране на снимки 1

Главната цел, с която е създаден Ashampoo Photo Optimizer е да даде бърз и лесен начин за редактиране и повишаване на качеството на различни снимки и изображения. С този продукт лесно могат да работят дори и потребители, които имат малък или никакъв опит с редактиране на снимки.

Инсталацията протича бързо и безпроблемно, като се дават и някои опции като избор на директория къде да бъде инсталирана програмата за редактиране, за кой потребител да бъде инсталирана или за всички, създаване на преки пътища на десктопа и проверка за нови версии на програмата.

Интерфейсът е организиран много добре и е интуитивен. Дори и потребители, които никога не са работили с подобен тип софтуер за редактиране на снимки биха се справили безпроблемно. Встрани, в дървовиден вид, са изобразени папките на компютъра, от които могат да се изберат изображения, които да бъдат заредени в програмата.

Избраното изображение се показва в средата на основния прозорец на програмата за редактиране, където в реално време могат да бъдат наблюдавани промените, които се извършват върху него, като е разделено на две – оригинален и редактиран вид.

Ashampoo Photo Optimizer

 

Програмата за редактиране на снимки Ashampoo Photo Optimizer предлага бърз и ефективен метод за подобряване на качеството на картината само с едно натискане, като всички процеси по оптимизацията и редактиране се извършват автоматично.

Ако потребителят не е доволен от резултата той може ръчно да подобри процеса на редакктиране, да настрои, яркост, контраст, наситеност, гама, оттенък, да премахне ефекта червени очи или да избели зъби, да премахва петна, да изчисти или добави шум, sharpen, motion blur.

Прочетете още:  Adobe Photoshop Elements 2019 download - организиране и редактиране на изображения

Могат да се прилагат различни ефекти върху снимките, като сепия, грейскейл, инвертиране на цветовете, състаряване, усилване на синьото, изкривяване с различни аспекти и много други. Могат да се използват различни четки като четка за маслени бои, въглен, скица и още.

Изображенията могат да бъдат редактирани, като бъдат завъртани, изрязвани, оразмерявани, да се добави воден знак или принтирани.

В настройките на програматта за редактиране на снимки, потребителите могат да сменят езика, да направят настройки при завъртане дали да са по exif информацията, дали да бъде запазена оригиналната дата на файла или не, обръщане на среден бутон на мишката при зуумване, подредба на файловете по номера, качество и ниво на компресията на изображенията при запазване, както и избор на бекъп директория.

Промени спрямо миналата версия:
added new language files
fixed some minor problems

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final

0/5 (0 Reviews)