IrfanView 4.44 all plugins download – обработка и конвертиране на изображения

0
876
IrfanView 4.44 all plugins download - обработка и конвертиране на изображения

IrfanView е софтуер за работа и редактиране и конвертиране на изображения, което цели да замести Windows Photo Viewer при потребители, които имат по-високи изисквания и предлаганите от него възможности са им недостатъчни.

IrfanView 4.44 all plugins download - обработка и конвертиране на изображения 1

При инсталация потребителят ще бъде попитан дали иска да асоциира всички файлове, с които може да работи IrfanView, а също така и дали да инсталира техния туулбар, чиято инсталация може да бъде отменена без това да пречи на функционалността на програмата. Интерфейсът може да се нарече постен, но в никакъв случай не страда от липса на функционалност, като оставя достатъчно място за заредените в програмата изображения.

В основния прозорец са оставени само основните бутони, които ще трябват за извършването на елементарни и най-чести дейности, но затова пък менютата компенсират този минималистичен дизайн с наличието на множество от най-различни опции, с които да се извърши обработка и конвертиране на изображения и снимки.

Софтуерът може да отваря почти всякакви формати, да ги редактирате, изрязвате, завъртате, добавяте всякакви ефекти, подобряване на качеството на картината, оразмеряване, създаване на слайдшоу, създаване на панорамни изображения, преименуване, конвертиране от един формат в друг, едновременно конвертиране на повече от едно изображения и още много.

Има възможност функционалността на програмата и поддръжката на допълнителни формáти да се разшири чрез странични плъгини, като по този начин да могат да се отварят буквално всякакви типове изображения.

IrfanView

 

Този софтуер също така предлага и възможност за интеграция с контекстното меню, а също така и богат набор от опции, чрез които потребителят може да промени буквално всеки един елемент, който идва с програмата. В допълнение IrfanView е преведена на множество езици.

Прочетете още:  VueScan 9.7.05 Final download - програма за сканиране принтер скенер

IrfanView е един от най-добрите продукти за работа с изображения, за обработване и конвертиране във всякакви формати, даващо ви възможност да изрязвате, преоразмерявате, да преглеждате, да създавате слайдшоу и още много, много други. И не на последно място тя е лека и безплатна за домашна употреба.

Тук ви предлагаме нормалната версия и версията с всички плъгини, както и portable версия, която не се нуждае от инсталация.

Програмата работи безпроблемно и при Linux посредством Wine.

Промени спрямо миналата версия:

IrfanView and many PlugIns ported to Unicode!
The INI file will be converted to Unicode if you call the „Properties“ dialog
IrfanView will NOT run on Win9x anymore
Support for iPhone PNG files (Formats PlugIn, thanks to Jongware)

Лиценз: Ad-Supported

Download: IrfanView 4.50 x86/x64

Download: IrfanView 4.50 ALL plugins

Download: IrfanView 4.44 portable

0/5 (0 Reviews)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за