Picasa 3.9.141 Build 259 download – обработка на изображения и снимки. Създаване на албуми

0
671
Picasa 3.9.141 Build 259 download - обработка на изображения и снимки. Създаване на албуми

Picasa е софтуер, който има за цел да ви даде възможност да намерите моментално, всякакви изображение или снимка, да ги обработите или да ги споделите, независимо от това къде се намират на машината ви.

Picasa 3.9.141 Build 259 download - обработка на изображения и снимки. Създаване на албуми 1

Всеки път щом стартирате Picasa, тя автоматично намира абсолютно всички снимки, които се намират на компютъра ви, дори и тези, за които сте забравили, че имате и ги сортира в албуми, организирани по дата.

Можете да подреждате албумите с просто влачене и да поставяте етикети за създаването на нови групи. С Picasa сте сигурни, че вашите снимки са винаги подредени и добре организирани.

Обработването на снимки и изображения с програмата с този софтуер също е лесно, посредством инструменти за бързо поправяне на снимки и мощни ефекти. Споделянето също е на върха на вашите пръсти – можете да изпращате снимки по имейл, да ги принтирате, да правите компакт дискове за подарък, а също така и споделяне на снимките ви във вашия блог.

Picasa

 

Picasa е много полезен софтуер, с който по бърз начин можете да създавате албуми, в които да организирате вашите снимки, както и да ги обработите и споделите. Програмата работи гладко, без да натоварва излишно компютъра и не създава никакви проблеми.

Потребителите, които търсят добра алтернатива, могат да разгледат XnView.

Промени спрямо миналата версия:
Re-branding from Google+ Photos to Google Photos
Disable, for the time being, uploads of face tags.
Addresses occasional crashes in network operations.
Addresses occasional crashes in file scanning operations.

Лиценз: Безплатен

Download: Picasa 3.9.141 Build 259

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Ashampoo Photo Optimizer 7.0.2.0 Final download - редактиране на снимки