VueScan 9.7.05 Final download – програма за сканиране принтер скенер

0
6294
VueScan 9.6.35 Final download - програма за сканиране принтер скенер

VueScan e известна програма за сканиране, който предлага множество опции при създаването на изображения и документи при сканиране от всякакви скенери.

VueScan 9.7.05 Final download - програма за сканиране принтер скенер 1

VueScan е мощна програма за сканиране на всякакви документи, с която може да бъде постигнато много високо качество на изображенията от всякакви скенери. Поддържаните модели са над 3000 и се предлага за Windows, Linux и Mac OS X.

Ако по някакъв начин не сте доволни от софтуера, който идва с вашия скенер, то задължително трябва да изпробвате програмата VueScan.

Програмата се инсталира много лесно и процесът не би представлявал проблем за никого. Още с първото стартиране този софтуер ще намери вашия скенер и той ще е готов за сканиране. Освен основните функции по сканирането на изображения и документи, програмата предоставя и много други функции, които са много полезни.

VueScan

 

Интерфейсът е приятен и добре организиран. Преди сканиране на документите или изображенията, техните оригинали могат да бъдат прегледани, да бъдат отрязани участъци, които представляват интерес, за големите изображения може да се използва опцията за разделяне на няколко части.

Представената програма за сканиране има възможност и за използване на готови настройки като флуоресцентен ефект, натурална светлина, нажежен ефект, готови настройки за най-често използваните размери снимки 6×9 сантиметра, а също така може да настрои цветовете, яркостта и контраста.

Потребителят също може да променя различните параметри и да запази настройките във файл, като по този начин лесно може да ги прилага за различни файлове.

Поддържаните формати изображения са JPEG, TIFF, Nikon NEF, Nicon NRW, IT8 Data, DNG, Pentax PEF, Canon CRW, Fuji RAF и други. Изходното изобржение може да бъде JPEG, TIFF и дори PDF. Могат да бъдат настройвани свойствата за всеки един изходен формат. Например при PDF файловете може да се настрои компресията, големината на страницата или създаване на многостраничен документ за задачи с едновременно сканиране.

Прочетете още:  IrfanView 4.54 all plugins download - обработка и конвертиране на изображения

Изображенията могат да бъдат завъртани, увеличавани, намалявани, обръщани огледално, флипвани,

VueScan е много полезна и лесна за използване програма за сканиране. Не натоварва излишно компютъра и работи абсолютно безпроблемно. Множеството възможности и добрите резултати, които се постигат с него, му печелят последователи по цял свят.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
  • Added support for 6 new Canon DR-series document scanners
  • DR-C230
  • DR-C340
  • DR-M260
  • DR-G2090
  • DR-G2110
  • DR-G2140
    [collapse]

Лиценз: Demo

Download: VueScan 9.7.05 Final Windows x86

Download: VueScan 9.7.05 Final Windows x64

Download: VueScan 9.7.05 Final Linux x86

Download: VueScan 9.7.05 Final Linux x64

Download: VueScan 9.7.05 Final Mac OS X x86

Download: VueScan 9.7.05 Mac OS X x64

5/5 (1 Review)