Adobe Acrobat Pro DC 2017.009.20058 / DC 2018.009.20050 Patch download

0
1012
Adobe Acrobat Pro DC 2017.009.20058 / DC 2018.009.20050 Patch download

Редактирайте и създавайте PDF файлове с Adobe Acrobat Pro DC на компанията, която е измислила този файлов формат.

Adobe Acrobat Pro DC 2017.009.20058 / DC 2018.009.20050 Patch download 1

В днешно време сигурно почти няма потребител, който да не работи с PDF файлове или да не се е сблъсквал поне веднъж с този формат. За да могат да се четат обаче тези документи е необходим допълнителен софтуер като Adobe Acrobat Reader и Foxit PDF Reader например. За създаването и комбинирането на няколко документа в един PDF файл, е необходим софтуер като Adobe Acrobat Pro.

С него могат да се управляват страници, да се комбинират и редактират документи, да се слага парола, да бъде осъществено OCR (Optical Character recognition) разпознаване на текст, да се сканират документи, да се добавят коментари и още.

PDF файловете предоставят лесен начин за запазване на оригиналния вид на документите, с добра компресия и възможност за защитаване с парола.

Adobe Acrobat Pro DC

Интерфейсът на Adobe Acrobat Pro DC е модерен и добре организиран. Въпреки множеството възможности и функции, които предлага Adobe Acrobat Pro, всеки един потребител би се справил без никакви проблеми при работата си с продукта. При затруднение могат да се възползват различните съветници на програмата, които са предвидени за различни операции, и водят потребителя през целия процес по лесен и разбираем начин.

Могат да се създават PDF файлове от всички поддържани формати като текст, изображения, уеб страници и дори мултимедийни файлове, от които могат да се вземат определени моменти. Възможно е създаването на различни елементи като буукмаркове, коментари, прикачване на файлове, да се добавя парола за защита и още.

Могат да се избират различни оформления, да се оптимизират работните файлове като се намали размерът им, да се оптимизират сканирани документи, като оптимизацията може да бъде настроена в най-различни детайли като шрифтове, ниво на компресия за различните елементи, изчистване на коментари, изчистване на прикачени файлове, изчистване на лична информация и метадата, премахване на различни обекти като Java скриптове, буукмаркове и пр.

С Adobe Acrobat Pro може също така да бъдат разчитани вече създадени PDF файлове, независимо дали са били създадени с нея или с еквивалентен софтуер. При желание всеки един PDF файл може да бъде оптично разчетен и елементите в него да могат да се копират, да се редактират или да се осъществява търсене.

Прочетете още:  GT Text 2.0.2 download

Това е особено удобно, ако файлът не може да се редактира, а съдържа текст, който е необходим във формат, който може да се редактира или е необходим в текстови вариант. Тогава може да се активира мощната технология на Adobe Acrobat Pro за оптическо разчитане на текст, за да бъде екстрактнат целият текст или части от него. Текстът може да бъде редактиран и на място, а след това файлът да бъде запазен с нововъведените промени. Разчетеният файл може да бъде и експортнат в поддържаните текстови формати като DOC, DOCX и пр.

На потребителите се предоставя и облачно пространство, където могат да съхраняват своите файлове, като по този начин те ще са достъпни винаги за тях, независимо къде се намират и ще са лесни за споделяне с колеги и приятели.

Bug fixes:
Print Productions:
4231445: Acrobat crashes while viewing PDF’s with Output PreviewOverprint Print enabled.
4231558: Acrobat crasheshangs on converting the spot colors to CMYK.
Viewer:
4231225: Third party tools are not visible in Top toolbar when RHP is closed.
Browser:
4226351: Multiple safari keychain alerts after upgrading to High Sierra (macOS 10.13).
PDF Maker:
4230329: Some Images present in word file are missing when the file is converted to PDF.
Rendering:
4231270: Some PDF being rendered as blank in ReaderAcrobat.
4231592: Garbled characters appear for certain PDFs created having Arial font.
Forms:
4231510: Unable to open the PDF created in LiveCycle Designer in Acrobat.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Acrobat Pro DC 2017.009.20058

Download: Adobe Acrobat Pro DC 2018.009.20050 Patch

0/5 (0 Reviews)