Capture2Text 3.9 download

0
989
Capture2Text 3.9 download

Capture2Text е простичка, ефективна и лесна програма, с чиято помощ можете да копирате определена част от вашия десктоп и да извършите OCR – optical character recognition.

Capture2Text 3.9 download 3

Това означава, от снимка, в която има текст, да се превърне в редактируем текстови документ чрез елементарно пействане (paste).

Програмата се управлява посредством клавишни комбинации, така че е повече от препоръчително предварително да ги прегледате, за да се запознаете с тях, а също така при нужда да ги настроите по ваш вкус. При стартиране ще се минимизира в системния трей, готова да отговаря на командите ви зададени с клавишите.

Capture2Text

Capture2Text притежава възможността за гласово разпознаване, а също така и разпознаване на текст в регион от десктопа ви, посочен от вас. Работи гладко и отговаря на командите без замисляне. С поддръжката си на различни езици, като руски, португалски и японски, резултатите са акуратни при разпознаване на текст и език при използване на OCR.

Capture2Text ви дава и възможност за поправяне на зумите открити при гласовото разпознаване, така че ако някоя от думите не ви харесва, можете да я редактирате.

Промени спрямо миналата версия:

Updated active selection corner logic

Лиценз: Безплатен

Download: Capture2Text 3.9

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  ABBYY FineReader 14.0.105.269 Final download