ORPALIS PDF OCR 1.1.0 download

0
914
ORPALIS PDF OCR 1.1.0 download

ORPALIS PDF OCR е удобен инструмент, с който могат да се конвертират PDF файлове във вариант, който в тях може да се осъществява търсене.

ORPALIS PDF OCR 1.1.0 download 1

Ако работите често с PDF файлове, то със сигурност ви е направило впечатление, че в някои от тях може да се осъществява търсене, а в други не. За файловете, които не е възможно търсене са нужни допълнителни програми, с които да може да се разчете текстът и те да станат във вариант, в който се позволява търсене.

Точно такъв инструмент е ORPALIS PDF OCR, който чрез OCR (Optical Character Recognition) технология разпознава пиксел по пиксел отделните знаци и букви и ги реконструира.

Инсталацията е много бърза и лесна и не се предлагат програми от трети страни. Интерфейсът е много добре организиран и с минималистичен дизайн, който е предпоставка за лесна работа и по този начин продуктът става подходящ за всякакви потребители, от начинаещи до напреднали.

ORPALIS PDF OCR

Потребителят лесно може да укаже папка, от която да се четат файловете и ORPALIS PDF OCR автоматично ще избере тези, които са в подходящ формат в нея. Може да бъде указана и папка, в която да отиват готовите файлове, след конвертирането.

Дава се възможност за избор на режим дали ще се обработва единичен файл или множество файлове. Режимът за множество файлове пести време и усилия, защото на потребителя не му се налага да зарежда всеки един файл, след като предходният е бил конвертиран.

Могат де са настроят и някои функции като автоматичен ъпдейт на програмата, при наличието на подпапки да се четат файловете и в тях, да се показва докъде е стигнал процесът по конвертирането и пр. Самото конвертиране става само с натискането на един бутон и ако е указан режим на множествено конвертиране, целият процес ще бъде извършен накуп, без нуждата от по-нататъшна намеса.

Прочетете още:  SteelSoft Free OCR 7.0.0 download

ORPALIS PDF OCR е много удобен за използване инструмент, с който да се конвертират PDF файлове във вид, в който могат да се конвертират. Програмата идва с интуитивен интерфейс, лесни за следване функции и някои опции. В безплатната версия се поддържат само 5 езика, а в платената над 60. В платената версия също има функции като разпознаване на ориентацията на страницата, команден ред, х86 и х64 поддръжка, както и допълнителни над 90 типа поддържани файлове.

Лиценз: Demo/Free

Download: ORPALIS PDF OCR 1.1.0

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments