Readiris Pro 15.01 Build 7154 download

0
952
Readiris Pro 15.01 Build 7154 download

Readiris Pro е мощен инструмент, с който коректно и прецизно може да се извади текст от изображения и PDF файлове.

Readiris Pro 15.01 Build 7154 download 1

Когато документите бъдат сканирани текстът, който съдържат не може да бъде запазен по друг начин освен в изображение или PDF файл, като по този начин не може да бъде и редактиран.

Много потребители се чудят по какъв начин могат да редактират сканирани документи. Това може да се извърши от програми, които използват OCR (Optical Character Recognition) технология.

Readiris Pro е именно такава програма, която работи с висока прецизност и се конкурира с тежката артилерия в този сегмент в лицето на ABBYY Fine Reader и OmniPage. Readiris Pro е сред най-добрите програми, които могат да се използват за OCR разпознаванена текст.

Инсталацията преминава безпроблемно като не се предлагат програми от трети страни. Интерфейсът е приятен и добре организиран.

Readiris Pro

Зареждането на файловете става лесно от създадения специално за тази цел бутон. След като файлът бъде зареден, Readiris Pro веднага ще започне да разчита текста, а ако има някакви препоръки или проблеми, ще съобщи за това. След това само с натискането на един бутон файлът може да бъде експортиран в желан от потребителя подходящ формат. Важно е да се отбележи, че Readiris Pro запазва форматирането на страницата.

Разчетените файлове могат да бъдат експортирани в PDF формат, в обикновен текстов формат, аудиофайлове, формати съвместими с електронни книги, както и в Microsoft Office текстов формат, във всичките му разновидности от ’97 до актуалните към днес версии. Предлага се завъртане на изображението, промянана шрифт, настройки по обработването на документа,

Прочетете още:  SteelSoft Free OCR 7.0.0 download

Предлагат се опции по експортирането като размер на хартията, оформление, възможност за слагане на парола, намаляване на резолюцията и други.

Readiris Pro предоставя възможност и за сканиране на документи директно от самата програма. Поддържат се стотици видове скенери, от стари до най-нови. При сканирането могат да се избират настройки като избор на цвят, оптимизиране на резолюцията за OCR, ориентация на документа и пр.

Readiris Pro е мощна и същевременно лесна програма за извличане на текст от изображенияи PDF файлове.Работи безпроблемно, бързо и прецизно, което я нарежда сред един от най-добрите продукти в сегмента.

Промени спрямо миналата версия:

New OCR engine for higher speed and accuracy
New interface – Readiris 15 has never been easier to use!
New advanced PDF settings
Convert your documents to audio files (AIFF format)

Лиценз: Demo

Download: Readiris Pro 15.01 Build 7154

0/5 (0 Reviews)