SubRip 1.56.1 download

0
1360
SubRip 1.56.1 download

SubRip е програма, която е създадена за извличане на субтитри от DVD, позволявайки ви по този начин да преведете файла и да го редактирате.

SubRip 1.56.1 download 1

На пръв поглед интерфейсът може да ви се стори малко объркващ и има голяма вероятност тези, които се сблъскват за пръв път с програмата, да имат нужда от помощ. За съжаление няма налична документация, която би им помогнала, така че единственият начин да получат помощ е чрез търсене в интернет.

SubRip ви позволява също така да отваряте VOB файлове, image sequences и други субтитирани видео файлове, доставяйки множество опции за конфигуриране на работния процес.

SubRip

Програмата поддържа редица различни формати като SUB, TXT, SCR, SRT, STL, PSB, TTS, ZEG и няколко графични формати като SST и SON. Разбира се, има и инструменти за разделяне на изходния файл и за корекция на тайминга.

SubRip е много лека програма и изисква минимални ресурси. програмата може да влезе в употреба на много потребители със своята гъвкавост, множество опции, лекота и бързина.

Промени спрямо миналата версия:

– Fixed a bug that caused some matrix glyphs to be accidently marked as temporary junk’ after a FindMatrix operation (in GUI mode only)

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: SubRip 1.56.1

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  SteelSoft Free OCR 7.0.0 download