VietOCR.NET 4.2 download

0
917
VietOCR.NET 4.2 download

С VietOCR.NET можете да екстрактнете текст от различни сканирани документи и изображения, след което да ги редактирате в подходящ текстови редактор и да ги запазите в текстови формат.

VietOCR.NET 4.2 download 1

Ако работите често със сканирани документи, то със сигурност ви се е налагало да искате да редактирате даден текст, което обаче не е възможно във формата, в който са документите.

За тази цел ви трябва специализиран софтуер като VietOCR.NET, който чрез специална OCR (Optical Character Recognition) технология да разчете текста и да го направи във вид, в който може да се запази в текстови файл, като по този начин може да бъде редактиран и копиран.

Инсталацията е абсолютно безпроблемна, лесна и бърза. Интерфейсът е семпъл и добре подреден, което гарантира лесна работа с инструмента. Важните функции са поместени в горната част на основния прозорец, а самият той е разделен на две части – едната част за файла, който ще бъде зареден заразчитане, а другата за резултата от разчитането.

Файловете се зареждат много бързо, като могат просто да бъдат завлачени в лявата част на основния прозорец или пък да се използва специалния бутон за тази цел, който ще отвори файлов мениджър, чрез който да бъде указан файлът.

VietOCR.NET

Потребителят после трябва да избере езикът, от който трябва да се разчита текстът, като ако този език не е наличен, програмата ще го свали автоматично. Отделно могат да се правят различни корекции по изображението като прилагане на филтри, кроп, влизане в скрийншот режим. Само с натискането на един бутон разчитането на текста бива извършено и резултатът се предоставя в десния прозорец, където дори може да бъде проверен за грешки с вградения инструмент за проверка на правопис.

Прочетете още:  GT Text 2.0.2 download

Отделно с VietOCR.NET могат да се сканират документи директно през неговия интерфейс само с натискането на един бутон, да бъде сменен езикът на интерфейса, да се зададе Word wrap, разделяне и сливане на TIFF и PDF файлове и други.

Промени спрямо миналата версия:

Update Tesseract.NET library
Update GhostScript to 9.19

Лиценз: Безплатен/Apache License 2.0

Download: VietOCR.NET 4.2 x86

Download: VietOCR.NET 4.2 x64

0/5 (0 Reviews)