Portable TeamViewer 15.5.3 Final download – отдалечен достъп

0
1026
Излезе TeamViewer 13.2.13582 за Linux

Portable TeamViewer – Понякога, примерно когато нещо по операционната система се обърка, може да се наложи да помолим приятел, който разбира, да поправи компютъра или пък, ако сте напреднал потребител, на вас може да се наложи да влезете да помогнете на някого. Тогава на помощ идва идва TeamViewer.

Portable TeamViewer 15.5.3 Final download - отдалечен достъп 1

В такива случаи обикновено потребителите нямат наличния софтуер за отдалечена връзка и на помощ идва Portable TeamViewer.

Без никаква нужда да се инсталира какъвто и да било софтуер, тази portable версия на Teamviewer осигурява връзката да може да се осъществи с просто стартиране на програмата, която може да е на хард диска ви, на флашка или друг външен носител като външен хард диск, CD или DVD. Само трябва да въведете ID и парола и отдалечената връзка е осъществена.

Portable TeamViewer

 

Въпреки, че програмата е portable вариант, не ѝ липсва функционалност. Лесно можете да настроите резолюцията, да деактивирате тапета на десктопа, ако връзката е слаба, да осъществите трансфер на файлове, да принтирате файлове отдалечено, да запишете видео, да направите скрийншот и още. Друга полезна функция на TeamViewer Portable е, че позволява едновременна връзка на много потребители по едно и също време.

TeamViewer Portable е не само лесна програма. Тя върши чудесно работата си, без да изисква наличието на друг софтуер, като всеки потребител може да работи с нея, от начинаещи, до напреднали, с професионални резултати. Програмата има и версия с нормален инсталатор TeamViewer Installer.

Промени спрямо миналата версия:

Лиценз: Безплатен за домашно ползване

Download: Portable TeamViewer 15.5.3 Final

0/5 (0 Reviews)