Radmin 3.5.2.1 download

0
1151
Radmin 3.5.2.1 download

Radmin е софтуер, с който по лесен начин могат да се достъпват отдалечено компютри, връзките за които са запазени на едно място и се достъпват само с едно цъкване, да се разменят файлове, да се осъществява чат, гласов чат и още.

Radmin 3.5.2.1 download 1

Radmin представлява софтуер, който позволява връзка към множество компютри по един много лесен и разбираем начин, като предлага и някои други полезни инструменти.

Принципът на работа на този софтуер е подобна на VNC, където трябват клиент, които осигурява връзката и приложение, с което се осъществява наблюдението, наречени съответно server и viewer. На машините, за които ще се осъществява отдалечен достъп трябва да има инсталиран cървър, а на машината, от която ще се наблюдават трябва да има инсталиран viewer. Viewer, който се предлага от Radmin е безплатен.

Инсталацията на Radmin преминава абсолютно безпроблемно и бързо, като не се предлагат никакви странични програми, които потребителят би могъл да инсталира по невнимание. Интерфейсът е семпъл и добре организиран, което способства за лесната работа с този софтуер.

Един от големите плюсове на Radmin е, че всяка една настроена връзка може да бъде запазена в определена група, като във всяка група може да има неограничен брой връзки за отдалечен достъп към други машини, където могат да се достъпят само с няколко клика на мишката.

Radmin

 

Софтуерът позволява всяка една връзка да може да бъде настроена като се зададе име, IP адрес, задаване на порт, който е различен от този по подразбиране, свързване през хост, настройки на правата, на курсора, цветовете и резолюцията и пр.

В горната част на основния прозорец на Radmin са разположени някои много удобни инструменти, откъдето потребителят може да се свърже по бърз начин, да настрои вида на връзката, да осъществи файлов трансфер, да изгаси отдалечен компютър без да се налага да влиза в него, да инициира чат или видео чат, да настрои изгледа, резолюцията, пълен екран, да се изпълни Ctrl+Alt+Del, за да се отвори Task Manager на отдалечената машина или да се изпрати друга клавишна комбинация и още.

Прочетете още:  NoMachine 6.1.6 Final download - отдалечен достъп

Може да се достъпи и специалната опция за отваряне на Command Prompt на отдалечената машина, където чрез команден ред тя да бъде управлявана. Това е особено полезно при някои проблеми, когато нормалната връзка не може да бъде осъществена. Дава се възможност и за достъпване на машината чрез Telnet.

Много е полезна възможността абсолютно всички връзки да бъдат запазени в бекъп файл, който при нужда да се използва за възстановяване. Това става много лесно чрез менюто, където само трябва да се зададе име на бекъпа и директория, където да бъде запазен. Бекъпът представлява съвсем малък файл от няколко килобайта.

Отново при нужда от менюто може да бъде достъпена опцията за импорт от бекъп, като само се указва къде се намира бекъп файлът и всички връзки биват възстановени за под секунда.

Radmin работи абсолютно безпроблемно и при Linux чрез Wine, като се запазва цялата му функционалност.

Radmin

 

Radmin е софтуер, който работи абсолютно безпроблемно и предоставя много удобен начин за отдалечен достъп до различни машини, като дава и възможност за чат, гласов чат, файлов трансфер, отдалечено изпълняване на команди и още.

Промени спрямо миналата версия:
Support for Windows 8 (32 and 64 bit), Windows 8 Pro (32 and 64 bit) and Windows 8 Enterprise (32 and 64 bit).
Support for Windows Server 2012 (32 and 64 bit).
Optimized data transfer between local and remote computers to reduce the amount of consumed traffic.
In full-screen mode, the toolbar now has auto-hide mode.

Лиценз: Trial/Безплатен

Download: Radmin 3.5.2.1 Server+Viewer

Download: Radmin 3.5.2.1 Viewer

Download: Radmin 3.5.2.1 Server

Download: Radmin 3.5.2.1 Viewer Free

Download: Radmin 3.5.2.1 Corporate Package

0/5 (0 Reviews)