Remote Administrator Control Client 5.0.0.1 download – отдалечен достъп

0
196
Remote Administrator Control Client 5.0.0.1 download - отдалечен достъп

Remote Administrator Control Client е софтуер, който позволява отдалечен достъп до повече от една машина едновременно.

Remote Administrator Control Client

Отдалеченото управление на комютър не е предизвикателство в днешно време. Има множество инструменти, от които потребителите могат да избират и почти всички вършат добре работата си.

Тук вече идват на ход възможностите, които предлагат програмите от този тип. Remote Administrator Control Client е програма точно от този тип, която предлага множество опци и едновременно управление на повече от една връзки.

Инсталацията протича бързо и е много лесна, в няколко стъпки. Както можем да се досетим от името на програмата, за да достъпим отдалечена машина, ще ни трябва и сървър, към който да се свърже клиентът Remote Administrator Control Client. Сървърът е Remote Administrator Control Server.

Дори и без нито една връзка към отдалечен компютър, интерфейсът може да ви се стори много сложен, поради огромното количество опции, което предлага програмата. Дори създаването на една единствена връзка към компютър може да е невъзможна задача за обикновения юзър.

Извън стандартната възможност да контролирате отдалечен компютър с различни нива на достъп, Remote Administrator Control Client предлага и много детайлни настройки за връзките през сървъра, HTTP тунел, разрешаване на Wake-on-LAN и дори запис на десктопа на отдалечения компютър и чат с него.

Заслужава си да споменем фини настройки като заключване на клавиатурата на отдалечения компютър, мишката и дори екрана му, а също така има и опции за стъпки, които могат да бъдат предприети дори и след приключване на отдалечената сесия и затварянето на връзката.

Клиентът има възможност и да не се инсталира, като разработчикът предлага и portable (портъбъл) вариант.

Прочетете още:  Supremo 3.4.0 Build 1141 Final download - отдалечен достъп

Промени спрямо миналата версия:
the ability to control a computer connected to VPC via Web Browser. Help and conditions are listed here.

Лиценз: Безплатен

Download: Remote Administrator Control Client 5.0.0.1

Download: Remote Administrator Control Client 5.0.0.1 portable

0/5 (0 Reviews)