Remote Desktop Manager 2019.1.40.0 Final download – отдалечен достъп

1
1330
Remote Desktop Manager 14.1.3.0 Final download - отдалечен достъп

Remote Desktop Manager e софтуер, с който лесно могат да се управляват отдалечени връзки към други компютри и виртуални машини.

Remote Desktop Manager 2019.1.40.0 Final download - отдалечен достъп 1

Remote Desktop Manager е създаден с идеята потребителите и администраторите да могат да управляват централизирано всичките си отдалечени връзки и виртуални машини.

Този софтуер се явява и много полезно решение за администратори, които искат да предоставят постоянна поддръжка към няколко клиента и да управляват множество мрежови устройства.

Този софтуер не е предназначен за начинаещи потребители, но почти всеки потребител след известно разучаване на програмата би могъл да работи с нея. Интерфейсът е много добре организиран, с модерен изглед. Най-различни полезни инструменти и функции могат да бъдат намерени в рибон менюто.

Основното преимущество на софтуера Remote Desktop Manager е, че той поддържа много голям брой различни типове връзки, а не само RDP (Remote Desktop Protocol), и практически може да ви осигури всичко необходимо. Програмата може да запази всякакви типове отдалечени, VNC и SSH връзки като TeamViewer, VNC, LogMeIn, Putty, Citrix, Radmin, Telnet.

Различни виртуални машини като Microsoft Virtual PC, Azure, VMware; връзки към FTP сървъри, уеб сайтове и облачни услуги. Ако това не е достатъчно Remote Desktop Manager предлага и поддръжка за добавки, с които могат да се добавят различни функционалности допълнително.

Remote Desktop Manager

 

Потребителят може да настрои всяка сесия като трябва просто да ѝ зададе име, ако иска да я причисли към група, да зададе данни са автентикация за връзките, както и разширени настройки като суб връзки, алтернативни хостове, настройки на VPN.

Отделните сесии могат да бъдат подредени в групи или папки, да бъдат филтрирани по критерий, когато се наложи нещо конкретно да бъде намерено. Текущата отворена сесия може лесно да бъде управлявана чрез Dashboard, както и да се вземе детайлна информация в различни аспекти.

Прочетете още:  Portable PuTTY 0.73 Final download - отдалечен достъп, SSH

От Dashboard могат да бъдат достъпени и множество полезни опции и функции като отваряне или затваряне на VPN, достъп до споделен мрежови ресурс, управление на компютри, детайлна информация за машините, SNMP репорти, събуждане по мрежата (Wake-On-Lan), пинг, Netstat, Trace Route, сканиране на портове, Hyper-V конзола, VMware конзола, XenServer конзола, отдалечено принтиране, отдалечен достъп, отдалечени регистри, и още.

Remote Desktop Manager предоставя още и множество инструменти като генератор на пароли, генератори за SSH ключове, сертификати и портове, анализатор на пароли, RDM агент, Key Agent мениджър, Putty мениджър, PowerShell, мениджър за макроси, скриптове и инструменти, мениджър за добавки и много други.

Remote Desktop Manager е много удобен софтуер за управляване на отдалечени връзки и виртуални машини. Предлагайки множество инструменти, безпроблемна работа и добре организиран интерфейс, той е предпочитан от множество потребители.

Лиценз: Безплатен/Trial

Download: Remote Desktop Manager Free 2019.1.40.0 Final

Download: Remote Desktop Manager Enterprise Edition 2019.1.40.0 Final

0/5 (0 Reviews)
1 Comment
нови
стари оценка
Inline Feedbacks
View all comments
Валсо
4 години

‘Начи за скапания Макинтрош можаха да го направят, а за линукс няма! Боклуци!