TeamViewer Host 15.5.3 Final download – отдалечен достъп

0
1225
Излезе TeamViewer 13.2.13582 за Linux

TeamViewer Host е мощен и в същото време лесен за използване инструмент, който след като е инсталиран на една или повече машини използващи TeamViewer, ви дава възможност да имате връзка с тях постоянно, колкото е необходимо.

TeamViewer Host 15.5.3 Final download - отдалечен достъп 1

По време на инсталацията програмата иска потребителско име и име на компютъра, а също така ви пита дали искате да използвате Remote Print – възможност за принтиране на локални файлове от отдалечения компютър и VPN – за създаване на Virtual Private Network между сървъра и клиентската машина. При стартиране, за да се свържете с отдалечената машина, ще са ви нужни нейното ID и парола.

Клиентът дава възможност за видео сесия, конферентен разговор, VoIP, чат, както и споделяне на файлове. Хост машината може да прекъсне връзката или да спре контрола по всяко време.

TeamViewer Host 15.5.3 Final download - отдалечен достъп 2

 

TeamViewer Host върви изключително бързо и заема много нисък ресурс от компютъра, така че не оказва никакво влияние върху неговата бързина. TeamViewer Host ни предоставя лесно и гъвкаво решение за отдалечен достъп, чрез прост и елегантен начин.

Лиценз: Безплатен

Download: TeamViewer Host 15.5.3 Final Windows

Download: TeamViewer Host 15.5.3 Linux

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  TigerVNC 1.8.0 download - отдалечен достъп