TeamViewer 14.6.4835 Final download – отдалечен достъп

0
903
Излезе TeamViewer 13.2.13582 за Linux

В някои случаи на потребителите може да се наложи да имат нужда да влязат отдалечено в своя компютър, когато не са пред него, за да свършат лична работа или в чужд компютър, за да помогнат на приятел или клиент. Тогава на помощ идва TeamViewer.

TeamViewer 14.6.4835 Final download - отдалечен достъп 1

TeamViewer е интуитивна програма, която ще ви помогне да контролирате всеки един компютър отдалечено, като е насочена към начинаещи и напреднали потребители. Интуитивният и добре организиран интерфейс помага на всеки да се ориентира много бързо и да започне да използва приложението.

За да можете да влезете отдалечено в друг компютър, програмата трябва да е инсталирана и на двете машини, като след това тя ще ви даде уникално ID на всяка от машините заедно с парола, и по този начин прави връзката двустранна. Внасяйки ID – то и паролата на отдалечения компютър, на потребителя се дава възможност да достъпи компютъра и според настройките да го управлява без ограничение или само да гледа, да прехвърля файлове, да отвори чат и т.н.

По този начин могат да се спират процеси на отдалечената машина, да се инсталират или ънинсталират програми, да се чистят вируси и въобще дейности, които можете да правите все едно сте физически пред компютъра.

Полезна функция, която набира популярност е така наречената „срещи и презентации“ (meetings и presentations). Тя представлява връзка с няколко човека, по едно и също време, като им се дават права само да гледат, без да могат да контролират и да пипат нищо. Има опции, с които да се разширят тези права и на участниците в презентацията да се дадат повече права.

Допълнителни полезни функции са обаждания по телефона, видео обаждания, съобщения, създаване на списък с отдалечени компютри, така че само с един клик потребителят да може да свързва с тях, вместо всеки път да пише ID и парола, създаване на клавишни комбинации, Wake On LAN настройки и още.

TeamViewer

 

Важно е да се отбележи, че за да се използва TeamViewer не трябва да се отварят никакви портове. Дори да сте зад рутер, програмата може да осъществи връзката безпроблемно без да се налагат никакви настройки от ваша страна. Това, заедно с факта, че качеството на връзката е много добро, поставя TeamViewer на една от водещите позиции в бранша.

Софтуерът предлага и възможност за бързо настройване на отдалечен достъп, като трябва да се избере Run Only, без да се инсталира. Тогава обаче не могат да се използват опциите за създаване на списъци с отдалечени компютри и докато ID – то все пак ще се запази за всяка машина, то всеки път паролата ще е различна и ще трябва да се внася при нова връзка.

Прочетете още:  TigerVNC 1.8.0 download - отдалечен достъп

Много полезен е и клиентът, който е разработен специално за постоянна връзка и се казва TeamViewer Host. TeamViewer е наличен за Windows, Linux, Android и Mac OS X, Windows 8 RT, Windows Phone, Blackberry и iOS. Програмата има и portable (портъбъл) вариант, който не не се нуждае от инсталация.

Потребителите, които търсят добра алтернатива могат да обърнат внимание на Supremo.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

 • Full compatibility with the latest Windows 10 version (0319) and Windows Server 2019
 • TeamViewer Pilot – You can now add text to arrows and free-hand drawings
 • TeamViewer Pilot – Improved image quality for connections to iPhones/iPads
 • Fixed a bug that prevented file transfer connections to TeamViewer 6 and previous
 • Fixed a bug that prevented the correct closing of connections to TeamViewer 6 and previous versions
 • Fixed a bug that prevented the correct availability of the TeamViewer Server ID on Windows Server 2019 systems
 • Fixed a bug that caused increased use of memory during connections to Android devices and TeamViewer eventually crashing as a result of this
 • Fixed a bug that resulted in a missing button „overwrite all“ in the file transfer window.
 • Fixed a crash that occurred sometimes when deleting a file/folder in the file transfer window
 • Fixed a crash that could occur when the remote system and the TeamViewer connection was running on 8-bit color depth mode
 • Fixed a bug that caused the video of meeting participants not to be recorded under certain circumstances when recording the meeting
 • Solved some other issues which caused crashes
 • Minor improvements and fixes
  [collapse]

Лиценз: Безплатен за домашно използване

Download: TeamViewer 14.6.4835 Final Windows

Download: TeamViewer 14.6.2452 Final Ubuntu, Debian 32-Bit

Download: TeamViewer 14.6.2452 Final Ubuntu, Debian 64-Bit

Download: TeamViewer 14.6.2452 Final Arch Linux

Download: TeamViewer 14.6.2452 Final Fedora, SUSE, CentOS, RedHat 32-bit

Download: TeamViewer 14.6.2452 Final Fedora, SUSE, CentOS, RedHat 64-bit

Download: TeamViewer Other systems (not officially supported)

Download:TeamViewer 14.6.2452 Final Mac OS X

Download: TeamViewer Mobile (Android, iOS, Blackberry, Windows Mobile) Final

5/5 (1 Review)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за