ALLPlayer 8.4 Final download – аудио-видео плейър

0
994
Portable ALLPlayer 5.6 download

ALLPlayer е медиен плейър с модерен облик, който поддържа голям брой видео и аудио формати и е много лесен за използване. Предоставя възможност за конвертиране на видео в различни формати.

ALLPlayer 8.4 Final download - аудио-видео плейър 1

ALLPlayer предоставя на потребителя минималистичен и модерен интерфейс, с който всеки потребител да може да се справи безпроблемно.

В основния прозорец се виждат познатите контроли за спиране и пускане на възпроизвеждания файл, за бързо превъртане, за зареждане на субтитри, за зареждане на файл, усилване и намаляване, звуков еквилайзер, разпъване в режим пълен екран, и всичко това на една ръка разстояние.

ALLPlayer поддържа множество аудио и видео формати, сред които FLV, AVI, MPG, 3GP, MOV, MKV, MP4, M2TS, MP3, APE, WAV, OGG, AC3 и много други, както и възможността за възпроизвеждане на DVD, Audio CD, възпроизвеждане от линк и отваряне на анимирани GIF изображения и възможност за 3D възпроизвеждане в различни режими.

ALLPlayer

 

Поддържат се различни типове субтитри като SRT, SSA, SUB, TXT, SMI и могат да се зареждат локално, както и да бъдат търсени в интернет. Предлага се настройване на шрифта на субтитрите, както и тяхната големина и един много интересен режим – интелигентни субтитри. Това е режим, в който субтитрите се сливат с картината и по този начин могат да бъдат настройвани според скоростта на четене на потребителя.

ALLPlayer поддържа още много интересни функции като конвертиране на видео файлове в различни формати. Има още DivX Demuxer, работа с чаптъри, прилагане на филтри, корекция на цветовете, работа с плейлисти, както и запазването им за по-късно, обръщане и флипване на картината, голям списък от онлайн радиа, промяна на съотношението на екрана, инструмент за отдалечен контрол и пр.

Прочетете още:  Zoom Player 15.00 Build 1600 Final download - видео плейър

Плейърът може да бъде настроен да се изключи след като филмът свърши, а може да изключи целия компютър или само монитора, което може да е много удобна възможност в различни ситуации.

ALLPlayer поддържа смяна на езика, което в комбинация с лесния и интуитивен интерфейс и множеството възможности, които предлага, го правят достоен многоцелеви мултимедиен плейър.

Налична е и portable версия, която не се нуждае от инсталация.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

Improved playback of subsequent parts of the series. Now it is possible even when each episode is in a different directory on the disk.
Changing the way the „next file“ key works on the main panel.
Changing the way the next file will be played after the previous one: when we click on the file in the catalog and the option to repeat the file is not enabled, ALLPlayer after playing the selected file will play the next file from the disk. In this way, by clicking eg on a music file in a certain directory, files from it will be automatically played without the need to add them to the playlist, because the catalog is a playlist itself.
Support for the latest audio and video codecs
Restored hints for ALLPlayer
End of support for Windows XP – the last version working with XP is ALLPlayer 8.2

[collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: ALLPlayer 8.4 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments