Awesome Video Player 1.0.5.1 download

0
137
Awesome Video Player 1.0.5.1 download

Awesome Video Player е медиен плейър за видео, а това, което го отличава, е възможността за възпроизвеждане на няколко видео файла едновременно, в един и същ прозорец.

Awesome Video Player 1.0.5.1 download 1

Плейърът се инсталира много лесно, бързо и безпроблемно, като не се предлагат програми от трети страни.

Интерфейсът е семпъл и добре организиран, като всичко необходимо е на един клик разстояние. В основния прозорец разработчиците предоставят информация за клавишните комбинации, които могат да са от полза на потребителя.

Не се предоставят множество опции, които да объркват използващия го, което ще е добре дошло за начинаещите потребители. Всичко се случва много лесно и с едно-две цъкания.

Awesome Video Player

 

Зареждането на файловете става с просто влачене в основния прозорец, а тези, които искат, могат да използват и предвидения бутон в менюто за тази цел или клавишната комбинация, която стандартно за много приложения е Ctrl+O. Awesome Video Player за Windows разполага с възможност за работа с плейлисти и дава възможност да се избере режим на работа между автоматично видео декодиране, хардуерно GPU декодиране или софтуерно CPU декодиране.

Това, което прави интересен този плейър е възможността да възпроизвежда няколко видео файла едновременно, в един и същ прозорец. Зареждането отново става само с влачене в основния прозорец, като позволява общ брой от 16 видео файла, които се възпроизвеждат по едно и също време.

Докато се възпроизвеждат файловете при поставена мишка върху тях се показват бутони за управление за всеки един от тях поотделно, за превъртане, паузиране, заглушаване, усилване, намаляване, бутон за повторение, както и информация за времетраенето, избрания начин на декодиране.

Прочетете още:  Portable Media Player Classic 1.7.13 Final download

Като минус може да се изтъкне невъзможността за възпроизвеждане на аудио файлове, липсата на филтри и възможност за подобряване на картината, липсата на аудио еквилайзер, които са стандарт при съвременните видео плейъри.

Лиценз: Безплатен

Download: Awesome Video Player 1.0.5.1

0/5 (0 Reviews)