foobar2000 1.5.1 Final download – аудио плейър

0
1013
foobar2000 1.4.3 Final download - аудио плейър

foobar2000 е музикален медия плейър, известен с минималистичния си интерфейс, като в същото време функционалността му не страда от това.

foobar2000 1.5.1 Final download - аудио плейър 1

Инсталацията протича почти мигновено, като преди да започне потребителят ще бъде попитан дали иска да използва нормалната инсталация или портъбъл инсталация. След като инсталацията приключи, автоматично се отваря прозорец за бърза настройка на външния вид, която може да бъде пропусната по желание.

Както вече споменахме, интерфейсът е минималистичен, само с един бар в горната част, където намираме основните функции като play, stop, pause, предишна песен, следваща песен и random. Също там се намират и опциите по отваряне и добавяне на файлове, папки, CD – та, зареждане, създаване и запазване на плейлисти, сортиране, селекция, настройки по изгледа, библиотека, help и други.

Зареждането на файловете е лесно, като може да се осъществи чрез менюто или просто с влачене. Създаването на плейлисти е също толкова лесно, като могат да им се задават и различни имена. Поддръжката на клавишни комбинации улеснява още повече работата.

foobar2000

 

foobar2000 предоставя възможност за конвертиране на аудио формати от един в друг, като това става изключително лесно, само с десен клик върху заглавието, което искате да конвертирате и изберете Quick convert и остава само да изберете в какъв формат да бъде изходният файл. Също така можете да настройвате и качеството на звука с 18 бандовия еквилайзер, като трябва да се спомене, че няма готови пресети, но можете да създавате и запазвате свои такива.

Поддържаните от foobar2000 формати са много, като най-използваните са MP3, MP4, AAC, CD Audio, WMA, Vorbis, Opus, FLAC, WavPack, WAV, AIFF, Musepack, Speex, AU, SND. Може да се добавят още допълнителни, с пакета components.

Прочетете още:  Media Player Classic 1.7.18 download - видео плейър

Промени спрямо миналата версия:

  • Corrected a 1.4.7 regression causing certain old components to stop working correctly.

Лиценз: Безплатен

Download: foobar2000 1.5.1 Final

5/5 (1 Review)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments