Portable SMPlayer 19.1.0 Final download – видео плейър

0
95
Portable SMPlayer 19.1.0 Final download  - видео плейър

Portable SMPlayer е мултимедия плейър, който се явява фронтенд на мощния MPlayer, който също е с отворен код. Позволява възпроизвеждането на множество видео и аудио файлове.

Portable SMPlayer 19.1.0 Final download - видео плейър 1

Това е плейър, който се характеризира с основни функции за възпроизвеждане на видео, музика, DVD и VCD, чак до много по-разширени функции като филтри за MPlayer, търсене на субтитри по заглавие и други. Наличен е за Linux и Windows.

Това е portable версия, която може да бъде използвана без нуждата да бъде инсталирана. По този начин може да е навсякъде с вас и да я стартирате от всякакви външни носитили с просто двойно кликане на мишката.

Една интересна особеност на SMPlayer е възможността да запомни настройките за всеки един от файловете, които сте използвали. Гледате филм, но ви се налага да излезете спешно… не се безпокойте! Когато се приберете и стартирате наново този филм, той ще продължи оттам, откъдето сте го прекъснали, със същите настройки, субтитри, аудио трак, ниво на усилването и пр.

Portable SMPlayer

 

Ето бърз преглед на най-интересните опции:

– търсене във филма със скрола на мишката. – всякакви настройки на субтитрите, като цвят, големина, размер. – превключване на аудио трак по ваше желание. Работи с .avi, MKV и DVD. – поддръжка на видео еквилайзер, който ви позволява да настройвате цвят, контраст, яркост, оттенък, наситеност и гама. – Multiple speed playback – може да възпроизвежда с различна бързина, дори и на забавен каданс. – поддръжка на филтри – deinterlace, postprocessing, denoise, karaoke филтър (премахване на глас и вокали). – настройване на забавяне или избързване на субтитрите. – възможност да търси автоматично субтитри в opensubtitles.org. И още много екстри, които ще е трудно да опишем.

Прочетете още:  Media Player Classic 1.7.18 download - видео плейър

Интересен модул е и „YouTube(TM) Browser for SMPlayer“, чрез който можете да търсите и да гледате клипове в интернет, както и да ги сваляте на вашия компютър.

Плейърът има и версия с инсталатор SMPlayer installer.

Промени спрямо миналата версия:
Possibility to play 60fps videos from YouTube.
Now it’s possible to search for subtitles typing the name of the movie or show.
Some bug fixes.

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Portable SMPlayer 19.1.0 Windows x86 Final

Download: Portable SMPlayer 19.1.0 Windows x64 Final

0/5 (0 Reviews)