PotPlayer 1.7.21097 Final download – видео, аудио плейър

0
1020
PotPlayer 1.7.14804 Final download - видео

PotPlayer е софтуер, който представлява мулти медиен плейър за Windows. Поддържа множество аудио и видео формати.

PotPlayer 1.7.21097 Final download - видео, аудио плейър 1

PotPlayer използва вградени кодеци, което прави излишна инсталацията на допълнителни пакети с кодеци. Допълнителни кодеци се инсталират само ако определен тип кодек липсва на вашия компютър и ще бъдете уведомени, за да се съгласите.

Елементите по интерфейса на PotPlayer са сведени до минимум, за да се отдели достатъчно пространство за картината, като в същото време остава възможността за достъп до всяка една функция на плейъра.

На предна линия са изведени най-често използваните контроли като спиране, стоп, усилване, отваряне на нов файл, секция за преглед на файла, която позволява оразмеряване и функция за зареждане на плейлист в нещо като панел, който може да се закачи навсякъде по десктопа. Същата възможност има и за контролния панел.

PotPlayer

 

Както вече споменахме PotPlayer поддържа внушителен брой най-различни аудио и видео формати, като ще изброим само някои от тях – AVI, XVID, MPEG, FLV, WMV, MKV, OGM ,MOV, 3G, MP4 видео формати, както и за аудио – MP3, WAV, APE, FLAC, AAC и много други, а също и AC3 и DTS процесинг. Поддръжка за различни типове субтитри, както и SSA и ASS.

PotPlayer предлага и поддръжка за 3D, като поддържа множество типове 3D очила, с различни DVD, HDTV и TV устройства. Разполага с DXA, CUDA и QuickSync. Трябва да се вземат предвид и възможността за смяна на изгледа чрез различни скинове, а също така и интеграция в контекстното меню.

Софтуерът предлага и най-различни инструменти за подобряване на картината и звука, които включват честотни еквилайзери, цветова корекция, като настройките могат да се запишат, ако ви харесат.

Прочетете още:  KMPlayer 4.2.2.34 Final download - видео, аудио плейър

PotPlayer е лек и бърз медия плейър, който с поддръжката си на множество аудио и видео формати, приятния си интерфейс и голям набор от инструменти и функционалност, го прави конкурент в сегмента на подобен софтуер и задължителен за всеки потребител.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Changed default HEVC decoder to Built-in FFmpeg HEVC H/W Decoder
  • Added support for YTT subtitles
  • Added support for external chapters files (.chapters.xml)
  • Fixed a problem that occurs when playing certain TS files
  • Fixed a problem that can’t play certain FLAC files
  • Fixed a problem that 2nd subtitles were appeared with certain YouTube videos
  • Fixed an issue where the title in the Open URL box was not reflected into playlist when attempt to open the related URL
  • Fixed a problem where settings are lost when switching between storing modes (INI <-> Registry)

[collapse]

Лиценз: Безплатен

Download: PotPlayer 1.7.21097 Final x86

Download: PotPlayer 1.7.21097 Final x64

0/5 (0 Reviews)