CyberLink PowerDVD Pro 17.0.2508.62 download

0
1028
CyberLink PowerDVD Pro 17.0.2508.62 download

PowerDVD Pro е известен и мощен инструмент, който е от дълги години на пазара. Специализиран е във възпроизвеждането на всякакво видео, аудио и изображения, без компромиси.

CyberLink PowerDVD Pro 17.0.2508.62 download 1

Поради множеството модули, които трябва да се инсталират, времето за инсталация е по-дълго от стандартното. Интерфейсът е много приятен и добре подреден, с оцветени табове за всяка основна функция, което подпомага лесната работа с продукта и използването му от всякакъв тип потребители. С отварянето на медиен файл програмата зарежда и необходимите бутони и функции в дъното на основния прозорец като възпроизвеждане, спиране, превъртане, повторение.

Голям плюс е поддръжката на буквално всякакви формати, а също така и възможността за възпроизвеждане на Blu-Ray дискове, с поддръжка за използване и на графичния чип, за по-голяма бързина и качество на картината, като се поддържа и 3D

PowerDVD Pro

 

Интересни опции са моменталното търсене, което е инструмент за търсене на точно определена сцена от DVD, инструменти за слушане на музика, слайдшоу за снимки, плейър за youtube, който има и търсачка и възможност за споделяне на видео, инструмент за преглеждане на снимки на Facebook и Flickr и модул за информация за филмите, които се възпроизвеждат, наречен MoovieLive. Полезна е възможността за подреждането и организирането на мултимедийните файлове през основния прозорец на програмата.

Огромният брой поддържани формати, добрият интерфейс, възможността за работа с външни устройства на Apple и Android, и лесната работа, правят PowerDVD Pro един много добър продукт за мултимедия. Потребителите, които търсят повече възможности, може би ще се заинтересоват от PowerDVD Ultra.

Лиценз: Ad-Supported

Download: PowerDVD Pro 17.0.1808.60

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Audacious 4.0 download - аудио плейър