CyberLink PowerDVD Ultra 18.0.2305.62 download – аудио-видео плейър, DVD, Blu-Ray, 3D

0
1100
CyberLink PowerDVD Pro 17.0.2508.62 download

PowerDVD Ultra е професионален медия плейър, който може да възпроизвежда DVD, 3D и HD в най-различни формати, на различни устройства като таблети, компютри, смартфони и др.

CyberLink PowerDVD Ultra 18.0.2305.62 download - аудио-видео плейър, DVD, Blu-Ray, 3D 1

Множеството опции за подобряване на картината могат наистина да подобрят качеството на изображението, като ви дава възможност да загладите движенията и те да се извършват по-плавно или пък автоматично да коригирате цветовете, контраста и яркостта, като по този начин се подобри детайлността на картината.

PowerDVD Ultra поддържа голям набор от видео и аудио формати, както и различни типове изображение, като DVD, Blu-Ray, MKV, AVCHD от диск, FLAC, RAW изображения и др. Също така може да се преглежда медия от Youtube, Facebook и Flickr.

PowerDVD Ultra

 

Интересна възможност на PowerDVD Ultra е библиотеката, където може да се добавят всички видеа, музика и други медийни файлове от хард диска и по този начин да се разглеждат по-лесно и бързо, без нуждата да бъдат търсени, а и могат да се споделят с приятели директно оттам през DLNA и мобилни устройства.

Медията се организира в четири категории, според типа си. Отделно има и секция, която ви показва всичката медия от външни носители. Плейърът има и стандартна версия – PowerDVD Standard.

Промени спрямо миналата версия:
TrueTheater Color NEW
Intelligently analyzes video footage and optimizes hues and vibrancy, creating a true-to-life viewing experience. TrueTheater Color recognizes skin tones in footage and applies only subtle adjustments to these areas in order to achieve improvements while retaining authentic coloring.
TrueTheater Sound NEW

Лиценз: Trial

Download: PowerDVD Ultra 18.0.2305.62 Final

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Zoom Player 15.00 Build 1600 Final download - видео плейър