Qmmp 0.12.1 / 1.3.1 Final download – аудио плейър

0
1090
Qmmp 0.12.1 / 1.3.1 Final download - аудио плейър

Qmmp е Qt базиран музикален медия плейър, който наподобява по външен вид Winamp и предоставя всичко необходимо за безпроблемно слушане на музика.

Qmmp 0.12.1 / 1.3.1 Final download - аудио плейър 1

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като се предлагат и различни скинове, които потребителят може да избере дали да инсталира или не. Qmmp предлага множество опции, които са разбираеми и се работи лесно с тях. Има поддръжка на Winamp 2.х и XMMS скинове.

Наборът от музикални формати, които поддържа е огромен – amf, ams, dbm, flac, dbf, dsm, far, mdl, stm, ult, j2b, mdr, mdgz, s3z, s3r, s3gz, wv, wav, au, snd, aif, aiff, 8svx, sph, sf, voc, ogg, opus, wma, ape, tta, m4a, ra, shn, vqf, ac3, mp3, wav, aac, aac+ и още много.

Звукът може да бъде регулиран чрез 10 бандов еквилайзер в различни честоти, за да се задоволят нуждите на потребителя. Има поддръжка на CDDB, стрийм браузър, възпроизвеждане на видео чрез mplayer, лирики, плейлисти в m3u, pls, xspf формáти, cover art, Last.fm/Libre.fm scrobbler, конвертор за аудио формати, автоматично намиране на енкодинга за cue и ShoutCast метадата, CUE sheet support, а също така може да усеща кога се включват или премахват външни носители. В новата версия има и експериментална поддръжка за MMS.

Qmmp

 

В настройките потребителят може да намери настройки по външния вид и скиновете, прозрачност, в какъв вид да се показват песните, настройка на шрифтовете, настройка на клавишните комбинации за различни команди, настройка на плейлист прозореца и изобразяването на формата на песните в него, както и дали да се зареждат мета данни, настройки на плъгини, както и няхното включване и изключване, избор на език, настройка и използване на прокси сървър, настройка на размера на буфера, преамп, геин и replay геин режим, както и интеграция с всички поддържани формати.

Прочетете още:  AIMP 4.60 Build 2167 Final download - аудио плейър

Qmmp е превъзходен медия плейър, който е лек, използва ниско количество компютърен ресурс и поддържа огромно количество формáти и настройки.

Наличен е за Linux и Windows.

Промени във версия 0.11.2:

Spoiler

Changes since 0.12.0 and 1.3.0:

added projectM 3.1 support;
added feature to determine plugin prefix via pkgconfig;
fixed current track text color in the qsui plugin;
fixed command line processing under Windows;
fixed AAC support;
fixed kwin.sh script (1.3.1 only);
fixed DirectSound output plugin (0.12.1 only);
updated Polish translation;
updated Portuguese translation;
updated Finnish translation;
updated Russian translation.

[collapse]

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Qmmp 0.12.1 Final Windows

Download: Qmmp 1.3.1 Final Windows

Download: Qmmp 1.2.2 Qt5 Final Linux

0/5 (0 Reviews)