Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 download

0
54
Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 download

Ashampoo Privacy Protector е приложение, с което потребителите винаги могат да са сигурни за сигурността на своите файлове, като могат да ги криптират, трият по сигурен начин, записват на дискове и пр.

Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 download 1

Ashampoo Privacy Protector представлява програма, която предлага няколко инструмента за осигуряването на сигурността на файловете на потребителите, с които ще ви запознаем по-долу.

Инсталацията преминава бързо и безпроблемно като спокойно могат да се използват опциите по подразбиране. Интерфейсът е много приятен и добре организиран. Потребителят от един поглед може да се ориентира къде е необходимата му функция.

Всички важни опции са разположени в страничен панел, а при отварянето на някоя от тях в основния прозорец се отварят всички функции свързани с нея. Потребителите могат да намерят проблеми по сигурността само с натискането на един бутон. Програмата проверява много бързо за възможни проблеми, а след това ги показва в списък, където при желание могат да бъдат разгледани в повече детайли и да се прецени какви действия да бъдат предприети.

Ashampoo Privacy Protector

 

Откриват се дори проблеми по операционната система, като включени елементи от телеметрията в Windows 10, които програмата може да изключи. Потребителите могат да използват и вграденият модул за почистване, за да унищожат всякаква заплаха относно поверителността.

Ако потребителят има важни фалове, които иска да защити от чужд достъп, той може да използва различните модули за криптиране на файловете. За да бъдат криптирани файловете те трябва първо да се изберат, а след това да се изберат някои от опциите, които се предлагат – дали да бъде изтрит оригиналът, дали да бъде създаден самоекстрактващ се архив, след криптирането оригиналите да бъдат изтрити по начин, по който не могат да бъдат възстановени, а при невъзможност за изтривате да бъдат изтрити при следващия рестарт на операционната система, криптираният файл да бъде верифициран, дали файловете да бъдат криптирани, като всяка една от опциите просто трябва да бъде маркирана или демаркирана.

Ashampoo Privacy Protector

 

Прочетете още:  Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download - почистване и дефрагментация хард диск

Потребителите могат не само да криптират файловете, но и да ги запишат директно на диск или да ги изпратят по имейл. Допълнително се дава възможност за създаване на флашка, която да действа като хардуерен ключ. Потребителят само трябва да включи желаната флашка и да следва стъпките.

Ashampoo Privacy Protector е малък, но много полезен и лесен за използване софтуер. Намира различни проблеми свързани със сигурността почти светкавично и помага на потребителите да подсигурят важните си файлове.

Промени спрямо миналата версия:

fixed possible crash in system cleaner
update for langfiles
general bugfixes

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107

0/5 (0 Reviews)