Ashampoo UnInstaller 9.00.00 download

0
29
Ashampoo UnInstaller 6.00.14 download

Ashampoo UnInstaller е мощен ънинсталатор на програми, който премахва остатъците от тях и предлага и наблюдение върху системата за промени.

Ashampoo UnInstaller 9.00.00 download 1

Много програми при ънинсталиране оставят множество ненужни обекти след себе си, като файлове, невалидни шорткъти, невалидни ключове в регистъра и пр.

С времето, при натрупването на подобни остатъци, работата на Windows се забавя, затова е хубаво да се вземат превантивни мерки. Ashampoo UnInstaller ще ънинсталира програмите изцяло, без те да оставят нищо ненужно след себе си.

Инсталацията е стандартна за продуктите на Ashampoo, лесна е, преминава бързо и безпроблемно. Още с първото стартиране потребителят ще бъде попитан кой интерфейс избира, като може да избере само с цъкване на мишката.

Интерфейсът е много добре организиран, като всичко е на един клик разстояние. Концептуално свързаните функции са разположени в табове за по голямо удобство и прегледност. Могат да бъдат разгледани програмите, които са инсталирани към момента на компютъра, като се дават подробни детайли за тях – име, производител, версия, дата на инсталиране, размер, рейтинг.

Ashampoo UnInstaller

 

Всяка една програма може да бъде ънинсталирана изцяло, без остатъци, само с маркиране и използвайки контекстното меню от десен бутон на мишката или с натискане на бутона Uninstall от менюто. Може да бъде генериран и репорт в .html формат. За всяка една инсталация се създават лог файлове, които могат да бъдат разгледани по всяко едно време при нужда.

Това, което различава Ashampoo UnInstaller от другите ънинсталатори са допълнителните инструменти, които са в помощ на потребителя да държи системата си винаги под око. Възможно е инсталирането на програми в мониторинг режим, който ще следи програмата и ще дава детайли за нея като колко време е отнела инсталацията, колко записа е направила в регистрите, колко файла съдържа и колко е голяма.

Прочетете още:  BleachBit 4.0.0 Final download

Друга интересна функция е възможността за създаване на снапшоти на системата, които могат да се сравняват и да се проследи евентуален проблем. Програмата позволява добавяне на изключения за файлове и файлови разширения.

Ashampoo UnInstaller предоставя още модул за възстановяване на изтрити по невнимание файлове, модул за сигурно и перманентно изтриване на файлове, модул за дефрагментиране на хард диска, модул за изтриване на историята и следите от интернет браузъри като Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera, Internet Explorer и пр., управление на сервизите, управление на шрифтове, оптимизатор за стартиране на операционната система, проверка за невалидни шорткъти, намиране на дублиращи се файлове и някои шорткъти към Windows компоненти като Group Policies, System Information, Action Center.

Допълнително могат да се сменя езикът, да се сменят скинове, да се защити софтуерът с парола, да се укаже какво да се включва в логовете, да се настрои стартова страница и още.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo UnInstaller 9.00.00

0/5 (0 Reviews)