Ashampoo WinOptimizer 2018 17.00.23 Free Final download – почистване и оптимизиране на Windows

0
1058
Ashampoo WinOptimizer 2018 16.00.21 Free Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Ashampoo WinOptimizer е софтуер, с който можете да оптимизирате Windows в много аспекти като почистване на ненужни файлове, дефрагментиране на хард диска, почистване на регистрите и пр.

Ashampoo WinOptimizer 2018 17.00.23 Free Final download - почистване и оптимизиране на Windows 1

За да работи стабилно и бързо, Windows се нуждае от грижи, които трудно могат да се осъществят ръчно. Подобна ръчна оптимизация би отнемала изключително много време, а и са нужни огромни познания в детайли за операционната ситема.

За щастие има програми като Ashampoo WinOptimizer, които по много лесен и бърз начин ще оптимизират системата, за да я поддържат винаги в топ форма.

Инсталацията е много лесна и преминава безпроблемно и бързо. По време на инсталационния процес на потребителя се предлага, ако иска да избере директория за инсталиране, различна от тази, която се предлага по подразбиране, както и да се направи проверка за ъпдейти и ако бъдат намерени такива, те да бъдат инсталирани.

Самата програма представлява набор от инструменти, чиято цел е да подобрят състоянието на системата, както и нейното бързодействие. Интерфейсът е изчистен, приятен и добре организиран в табове, което допринася за бързата работа с програмата, както и за прегледен вид.

При първото стартиране на потребителя биват зададени няколко въпроса, като това дали операционната система е инсталирана на SSD, дали се използва хибернация, дали често се използва Windows търсенето, както и въпрос дали потребителят иска да се изтрият ненужни файлове, които са се създавали при ъпдейтване на операционната система.

Само с натискането на един бутон могат да се извърши търсене за проблеми, което отнема малко време. След като сканирането за проблеми приключи, на потребителя се дава информация колко на брой са те и от каква категория са. При нужда може да се вземе детайлна информация за всеки един проблем, както и потребителят да избере проблемът да бъде игнориран за в бъдеще. Отново само с натискането на един бутон стотиците и хилядите проблеми биват решени за нула време, като тези проблеми могат да са от най-различно естество – ненужни файлове, невалидни шорткъти, ненужни включени опции, невалидни регистърни ключове и пр.

Прочетете още:  EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510 download

Трябва да се има предвид, че Ashampoo WinOptimizer прави бекъп на всички промени и при някакви проблеми винаги може да се върне старото положение.

Ashampoo WinOptimizer

 

Както вече споменахме, Ashampoo WinOptimizer предлага и множество модули за наблюдение и оптимизация на операционната система. Потребителите могат да намерят отделни модули за почистване на регистрите и хард диска, почистване на браузъра от следи, дефрагментация на регистрите и хард диска.

Програмата разполага и с модули за анализ, някои от които за анализ на системата, анализ на свободното място, тест на системата и тест на хард диска, управление на шрифтовете.

Що се отнася до бързодействието, Ashampoo WinOptimizer отново има какво да ни предложи. В тази секция могат да се управляват различните сервизи, обектите, които се стартират със системата, ънинсталатор на приложения, оптимизация за интернет, управление на процесите.

Ashampoo WinOptimizer разполага с още модули за изтриване перманентно на файлове, управление на файлове, възстановяване на изтрити файлове, диск доктор, намиране на дублиращи се файлове, управление на файловите асоциации, управление на бекъпите, които програмата е направила, управление на System Restore и още.

За по-голямо удобство на потребителя се предлага и таб Favorites, в който се помещават най-често използваните модули, така че на потребителя да не му се налага да ги търси всеки път, когато има нужда от тях. Налични са и подробни данни за извършените операции, където сумирано се предоставя информация за сканирани обекти, за изтрити обекти, ключове, стойности, папки, както и друга полезна информация.

Ashampoo WinOptimizer е един наистина мощен софтуер, който предоставя на потребителите множество възможности и опции за оптимизиране на операционната система и поддържането ѝ в топ форма. Лесният интерфейс и бързата безпроблемна работа са сред главните причини, които правят този продукт толкова предпочитан сред потребителите.

Промени спрямо миналата версия:
Improved One Click Optimizer
Improved Live-Tuner
Improved StartUp Tuner
Added new translations

Лиценз: Trial/Free

Download: Ashampoo WinOptimizer 2018 17.00.23 Free Final

0/5 (0 Reviews)