AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download – Windows оптимизиране

0
1157
AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране

AVG PC TuneUp е софтуер, чиято цел е да държи вашия компютър в топ форма, като сканира за проблеми като ненужни файлове, повредени или останали и ненужни регистри, програми, които резидират и забавят скоростта му и и ги отстранява.

AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 download - Windows оптимизиране 1

Тя е продукт на компанията, която произвежда AVG Antivirus] и част от пакета AVG Performance. Преди беше известна като TuneUp Utilities. При инсталирането се предоставя възможност за някои настройки като това къде да бъде инсталирана програмата и спиране или пускане на наличните модули.

Ако потребителят не е сигурен как да постъпи, може да избере автоматичната инсталация, която ще използва настройките по подразбиране. Веднага след инсталацията програмата ще провери дали е актуална версия и ще ви уведоми, ако трябват някакви допълнителни действия.

Сканирането за проблеми приключва много бързо, обикновено за под минута. Интерфейсът е подреден много добре, като има различни табове, с различни функции, които са свързани концептуално. Лесно може да бъде проверен компютърът за проблеми само с едно натискане на модула AVG One Click Maintenance.

AVG PC TuneUp

 

Програмата автоматично ще провери за грешки и нужда за дефрагментиране при регистрите, ще провери за невалидни шорткъти, за временни файлове, които операционната система е използвала, но не са били изтрити в последствие, ще изчисти браузъра, ще провери за оптимизация за стартиране и гасене на машината, а също така ще провери за това дали има нужда от дефрагментиране на хард диска.

След като приключи процесът по сканиране, срещу всеки един компонент ще бъде изведен линк, на който потребителят може да цъкне, за да види детайлна информация за действията, които ще се предприемат, като се дава възможност, ако някое действие не му хареса, да избере да не се показва и така то да бъде изключено от списъка за поправяне. Самото поправяне е повече от лесно, отново само с натискането на един бутон.

Прочетете още:  BleachBit 4.0.0 Final download

Също в основния прозорец ви се дава информация за евентуални проблеми като бързина на компютъра, като се дава информация какви действия да предприемете, за да я ускорите, допълнително се дават съвети за това дали компютърът е защитен с антивирус, дали UAC е включен или изключен, административни споделяния, отдалечен достъп до регистрите и други, като се дават препоръчани решения на тези проблеми и при желание потребителят може само с едно цъкане да ги реши.

Интересна функция е барът, която е наречен Optimization Potential, който графично изобразява до каква степен е оптимизиран вашият компютър, като самият бар е разделен на части, и за всяка част се подава информация от коя сфера е и с детайли колко проблема могат да бъдат решени.

Също така се дава и избор на план, като планът по подразбиране е Standard, а другите две възможности са Economy, където програмата ще удължи живота на вашата батерия чрез някои методи и Turbo план, който дава моментален прираст при игрите.

AVG PC TuneUp е мощно решение за поддържане на вашия компютър в добра форма, предлага множество функции, които да покрият всички сфери и е може би един от най-добрите продукти на пазара.

Лиценз: Trial

Download: AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 online installer

Download: AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 offline installer x86

Download: AVG PC TuneUp 19.1 Build 840 offline installer x64

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments