AVG Performance 1.111.2.4583 downloads – оптимизиране на Windows, Android, iOS

0
49
AVG Performance 1.111.2.4583 downloads - оптимизиране на Windows

AVG Performance предоставя лесен начин за увеличаване на производителността на PC, Android и iOS устройства.

AVG Performance 1.111.2.4583 downloads - оптимизиране на Windows, Android, iOS 1

Исталацията е много лесна и праволинейна, като протича безпроблемно. Веднага след инсталацията програмата ще предложи потребителя да се логне в своя Zen акаунт, което представлява модул от AVG Ultimate. Предложението спокойно може да се откаже и не пречи на нормалната работа и на инсталацията на AVG Performance.

Програмата предлага множество начини за забързване на устройството и подобряване на неговата работа и бързодействие. С един клик може да се провери за грешни ключове в регистрите, за дублиращи се, както и ненужни файлове. Премахва повредени шорткъти, история в браузъра, предлага дефрагментиране на регистрите на операционната система, проверява хард диска за грешки и за други проблеми, които могат да имат негативен ефект върху бързината на компютъра. Пакетът съдържа в себе си AVG PC TuneUp, както съответните модули за Android и iOS.

AVG Performance

 

AVG Performance предлага и профили за спестяване на батерията, дава съвети кои процеси могат да бъдат спрени, за да се забърза системата, както и кои компоненти могат да се спрат от автоматично стартиране. Предлагат се съвети как може машината да бъде забързана допълнително.

Предлагат се и различни режими на работа. Има самолетен режим, който изключва Wi-Fi и Bluetooth, за да пести батерия, както и Turbo режим, който предлага съветник за подобряване работата на устройството.

Допълнително AVG Performance предоставя различна информация за натоварването на съответното устройство, показвайки програмите, които натоварват централния процесор, извежда обща информация за системата, както и предоставя общ репорт за процеса по оптимизирането.

Лиценз: Trial

Прочетете още:  BleachBit 4.0.0 Final download

Download: AVG Performance 1.111.2.4583

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments