EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510 download

0
58
EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510 download

MoveOnBoot e програма, която ще ви даде възможност да изтриете, преименувате или преместите заключени файлове и директории при рестарт.

EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510 download 1

Програмата има модерен интерфейс с рибон менюта, и основен прозорец разделен на няколко части, за да се визуализират предприетите действия, с които се работи много лесно.

Главната цел на EMCO MoveOnBoot е да позволи изтриването на проблемни файлове и папки, които са заключени поради някаква причина, да речем, че се използват от дадена програма и потребителят не може да ги изтрие. Задачата за конкретния файл или папка се задава, а изтриването става при следващия рестарт на компютъра.

Избирането на файловете става много лесно чрез файловия браузър, който предлага програмата. Можете да зададете Windows да се рестартира веднага, за да бъдат изтрити проблемните файлове или папки. Добавените за изтриване елементи се виждат в основния прозорец на програмата, както и и предприетото действие спрямо тях.

MoveOnBoot

 

При грешка предприетите действия могат да се редактират преди да бъде изпълнена задачата с десен бутон върху нея в списъка със задачи. Там също се дава информация къде се намират файлът или папката, а ако е предприето действие за тяхното преместване, къде ще отиде.

EMCO MoveOnBoot също така предлага и помощник за създаване на задачи при стартиране, както и смяна на темите за интерфейса. Директно от менюто можете да се свържете с разработчиците и да предложите нова възможност или функция на програмата, както и да съобщите за проблем. Ъпдейтът на програмата също става много лесно, като проверката се прави само с един бутон, който също се намира в менюто на видимо място.

Прочетете още:  Registry Recycler 0.9.2.9 download

Промени спрямо миналата версия:
The application now supports Microsoft Windows 10 and .NET Framework 4.6

Лиценз: Безплатен

Download: EMCO MoveOnBoot 2.3.5 Build 3510

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments