F-Secure BOOSTER 2.4.4.102 download

0
50
F-Secure BOOSTER 2.4.4.102 download

F-Secure BOOSTER е приложение, което ще забърза вашия компютър или мобилен телефон, ще изчисти ненужни регистри ключове, ще изчисти следи и още.

F-Secure BOOSTER 2.4.4.102 download 1

При инсталирането на различни приложения с времето компютърът се оказва пълен с ненужни файлове и ключове в регистрите, в резултат на което работата му постепенно се забавя.

С помощта на F-Secure BOOSTER потребителите лесно могат да освободят мястото, което е заето от ненужни файлове, да бъдат изтрити ненужните ключове в регистрите, да се забърза стартирането на операционната система, да се забърза интернет връзката, да се подобри работата на хард диска и още. Предлага се за Windows и устройства с Android.

Инсталацията е бърза и безпроблемна и не се предлагат приложения от трети страни. След стартирането на F-Secure BOOSTER той автоматично ще започне да търси запроблеми, които могат да се отстранят много лесно, само с един клик на мишката.

Интерфейсът е приятен и с модерен изглед. В основния прозорец може да се види всичко необходимо, където информацията се дава под формата на цветни прогрес барове, като под всяка категория има бутон, който отвежда към съответната категория и свързаните с нея проблеми.

Също в основния прозорец се дава полезна информация като температура на процесора, натовареност на системата, основна информация за операционната системаи някои хардуерни компоненти като видео карта, дънна платка.

F-Secure BOOSTER

 

Отново в основния прозорец може да се намери интересната функция High-Speed режим, който щом бъде включен, незабавно освобождава всичкия наличен ресурс на компютъра, затваря ненужни процеси в Windows, както спира и енерго-спестяващите функции. Този режим се използва за програми, които потребителя иска да работят по-бързо и трябва да се пуснат, след като този режим бъде стартиран.

Оптимизациите, които могат да се извършат с F-Secure BOOSTER са изтриване на нежуни файлове и ключове от регистъра, забързване на стартирането на операционната система, оптимизиране работата на хард диска, забързване на интернет връзката, оптимизиране на енерго-спестяващите функции, забързване на регистрите, оптимизиране на Windows сервизите.

Прочетете още:  AVG Performance 1.111.2.4583 downloads - оптимизиране на Windows, Android, iOS

Интересни функции могат да бъдат намерени в категорията Update, където могат да се трият перманентно файлове, да се ъпдейтват различни приложения и драйвъри за хардуерните компоненти, да се възстановят изтрити по невнимание файлове и ънинсталатор на програми, който гарантира, че след тях няма да остават ненужни файловеи ключове в регистъра.

Допълнително се предоставя бърз достъп до System Restore, където потребителят може да настрои модула по своя преценка и предпочитания. Изкарва се и шорткът за оптимизация с един клик, който ще извърши всички функции по подразбиране, които са нужни за оптимизацията на цялата система и дава лесен достъп до изтриване на ненужни файлове, изтриване на историята в интернет браузъра, оптимизиране на сервизите в Windows, както и забързване на системата.

В настройките се предлага опция за стартиране на F-Secure BOOSTER с Windows, активиране на системата за наблюдение при стартиране на оперционната система, дали да се показва или не сумарният резултат след оптимизиране, както и опция за изпращане или не на анонимна информация, която да помогне за подобряване на програмата.

Промени спрямо миналата версия:

NEW fresh look & feel
1-click optimization – run the standard optimizations with a single click
Speed up – Enhanced privacy and performance optimization options for Windows 10
Clean – get up to a gigabyte more disk space

Лиценз: Free/Demo

Download: F-Secure BOOSTER 2.4.4.102

Download: F-Secure BOOSTER Android

0/5 (0 Reviews)