F-Secure Uninstallation Tool 3.0 Build 277 download

0
51
F-Secure Uninstallation Tool 3.0 Build 277 download

F-Secure Uninstallation Tool е лесен за използване инструмент, който ще помогне при ънинсталирането на продукти на F-Secure, ако нещо се е объркало при нормалната ънинсталация.

F-Secure Uninstallation Tool 3.0 Build 277 download 1

F-Secure Uninstallation Tool е удобен и полезен инструмент, в случаите, когато нещо се е объркало при нормалната ънинсталация на продуктите на F-Secure. Предлага се за Windows и Mac OS X.

Официално поддържаните за премахване програми са F-Secure Antivirus и F-Secure Internet Security. Може да поддържа и други продукти, но това е неофициално. Не се препоръчва инструментът да бъде стартиран преди потребителят да опита нормалния процес по ънинсталация.

Преди да пристъпят към процеса по ънинсталация потребителите биват съветвани да затворят всички други приложения, както и да направят бекъп на важните си файлове. След като бъде стартиран, инструментът започва да сканира компютъра за съществуващи инсталации, а след като ги открие започва тяхното почистване.

F-Secure Uninstallation Tool

 

Целият процес може да отнеме известно време, като това зависи от инсталирания продукт, бързината на хард диска, както и мощността на компютъра. Разбира се, ако има инсталиран повече от едни продукт, процесът ще е по-дълъг.

След като процесът приключи, той ще подкани потребителя да рестартира своя компютър. Товае необходимо, защото има файлове, които могат да бъдат изтрити само след рестарт на операционната система. След рестарта потребителят може да се увери дали инструментът е свършил своята работа като провери в Add/Remove Programs в Control Panel дали няма някакви следи от продукти на F-Secure.

Промени спрямо миналата версия:

Fixed installed components matching procedure’s masking for customized product installations

Лиценз: Безплатен

Download: F-Secure Uninstallation Tool 3.0 Build 277 Windows

Прочетете още:  System Mechanic Free 17.5.1.43 Final / Business / Professional download - оптимизиране и почистване на windows

Download: F-Secure Uninstallation Tool 3.0 Build 277 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)