Geek Uninstaller 1.4.5.126 Final download – ънинсталиране на програми без остатък

0
908
Geek Uninstaller 1.4.5.126 Final download - ънинсталиране на програми без остатък

Geek Uninstaller е много малка, но полезна програма, която ще ви помогне при ънинсталирането на програми, като ще следи да не остават нежелани файлове след тях.

Geek Uninstaller 1.4.5.126 Final download - ънинсталиране на програми без остатък 1

Програмата не се нуждае от инсталация, защото е portable (портъбъл), което означава, че може да е винаги с вас и да я стартирате от всякакъв външен носител, а освен това по този начин не оставя никакви следи по операционната система, в която е стартирана, нито в нейните регистри.

Още със стартирането пред вас се показва списък с програмите, които има инсталирани на компютъра. Ънинсталирането става много лесно, само с десен бутон върху желаната програма и избирането на Uninstall. Първо ще се пусне инсталаторът на програмата, която ънинсталирате, а след това Geek Uninstaller ще провери за остатъчни нежелани файлове, които нормалният ънинсталатор е пропуснал, а също така ще изчисти и регистрите от остатъчни ключове и стойности.

Geek Uninstaller може да ви помогне и при ънинсталирането на програми, които са повредени и не могат да се ънинсталират по нормалния начин. Под опцията Ununstall се намира Force Uninstall, която е точно за такива случаи. Geek Uninstaller ще ънинсталира повредената програма и ще почисти след нея за остатъчни файлове и за ключове в регистрите.

Geek Uninstaller

 

Допълнително има опции да се изтрие само показването на определена програма в списъка, показването на ключовете в регистъра, показването в коя папка се намира, а също така и полезна опция за търсене в гугъл по име, за да видите какво е това приложение, ако не помните или пък не сте го инсталирали вие.

Прочетете още:  Ashampoo Privacy Protector 1.1.3.107 download

Geek Uninstaller е изключително полезен инструмент за ънинсталация на всякакви видове приложения, като почиства след това от ненужни файлове и ключове в регистъра. Опциите, които предлага са на един клик разстояние и не на последно място е преведен на множество езици.

Добра алтернатива също е Revo Uninstaller.

Промени спрямо миналата версия:
New icon, even smaller download size

Лиценз: Безплатен

Download: Geek Uninstaller 1.4.5.126 Final

0/5 (0 Reviews)