PC Mechanic 2016 1.0.18.4 download

0
52
PC Mechanic 2016 1.0.18.4 download

PC Mechanic е лесен и интуитивен инструмент, с който компютърът може да бъде почистен от ненужни файлове и да се поправят различни грешки, които забавят системата.

PC Mechanic 2016 1.0.18.4 download 1

PC Mechanic е много лесен за използване инструмент за Windows, с помощта на който можете да поддържате своя компютър в топ форма.

Инсталацията е лесна и безпроблемна, като преминава бързо. Интерфейсът е лесен за използване, добре организиран и интуитивен, но лично по наша преценка леко неугледен. Още с първото стартиране програмата проверява автоматично за проблеми, което отнема много малко време. Програмата проверява за ненужни файлове, за невалидни ключове в регистрите, за програми, които забавят стартирането на Windows и за различни проблеми свързани с бързодействието на системата.

Всички проблеми могат да бъдат поправени само с натискането на един бутон. Преди обаче да бъде натиснат този бутон, при желание потребителят може да прегледа в детайли всеки един от проблемите.

Проблемите са разделени по категории, а когато се избере конкретна категория, вътре може да се види всяка една грешка, като са нея се дава информация за това от какъв тип е, къде се намира и какъв проблем предизвиква, големина на файла, как се казва и пр.

PC Mechanic 2016 1.0.18.4 download 2

В основния прозорец на програмата потребителят може да види информация от най-различно естество – общия брой на текущите проблеми, които освен с число са са изобразени и визуално под формата на километраж, информация за операционната система, тип и име на процесора на машината, обем на системната оперативна памет (RAM), резултат от последното инициирано сканиране, както и възможност да се повтори сканирането.

PC Mechanic 2016 1.0.18.4 download 3

 

Прочетете още:  Advanced SystemCare FREE 13.4.0 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра

Допълнително могат да се настроят изключения за програми, регистри, проблеми при стартиране и стартиращи се с операционната система програми, които ще бъдат игнорирани и няма да се появяват в списъка с проблеми, защото програмата ще ги пропуска, смяна на езика, пускане или не на програмата заедно с операционната система.

Програмата дава възможност сканиранията за проблеми да бъдат насрочвани за определен час и дата, като по този начин отпада задължението потребителят ръчно да ги инициира, а и отпада вероятността да забрави. Програмата прави бекъпи на всички промени, които се нанасят при поправка на проблемите, като ако има проблем, потребителят винаги може да възстанови от тях.

PC Mechanic е добра алтернатива на System Mechanic.

Промени спрямо миналата версия:

Improvements to user interface

Лиценз: Demo/Ad-Supported

Download: PC Mechanic 2016 1.0.18.4

0/5 (0 Reviews)