Portable IObit Uninstaller 7.5.0.7 Final download – ънинсталиране на програми

0
50
IObit Uninstaller 8.4.0.7 Final download - ънинсталиране на програми

Portable IObit Uninstaller е портъбъл версия на IObit Uninstaller, която не се нуждае от инсталация и по този начин може да бъде стартирана от всякакъв външен носител, като USB флашка например.

Portable IObit Uninstaller 7.5.0.7 Final download - ънинсталиране на програми 1

По този начин прогамата може да бъде винаги с вас, а освен това и не оставя никакви следи в операционната система, на която я стартирате.

Нормалният ънинсталатор в Windows е известен с това, че оставя различни компоненти при ънинсталационния процес. С помощта на IObit Uninstaller вашият компютър ще бъде внимателно почистен от остатъчни файлове, папки и регистри ключове.

Програмата създава бекъп, като винаги може да се възстанови от него при възникнали проблеми, след това стартира нормалния ънинсталатор на конкретната програма, която потребителят иска да премахне, а след това проверява за остатъци и ги изтрива.

Предлага и опция за едновременно изтриване на няколко програми, перманентното им изтриване, така нареченият „File Shredder“, както и „Quick install“ режим, в който потребителят няма да бъде питан нищо и няма да се налага да натиска, каквото и да било. „Forced Uninstaller“ опцията пък предлага ънинсталиране на повредени програми, които не могат да се ънинсталират по нормалния начин, както и показване в коя директория се намират.

Portable IObit Uninstaller

 

Освен всички функции по ънинсталиране на различни програми, Portable IObit Uninstaller предлага още куп допълнителни опции за оптимизиране и управляване на Windows. Предлага се модул, чрез който да се ънинсталират различни зловредни туулбарове и плъгини от браузъри. Предлага поддръжка за Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera и Internet Explorer, а също така може да премахва и повредени Windows ъпдейти и опция за премахване на приложения (apps) в Windows 8.

Прочетете още:  F-Secure BOOSTER 2.4.4.102 download

Полезни са и функциите за управление на процесите, които се стартират с операционната система, като предоставя възможност за тяхното премахване, модулът за почистване на невалидни шорткъти, спиране на стартирани процеси и изчистване на ненужни файлове останали от даунлоудърите на повечето известни браузъри, както и прилежащите им директории.

IObit Uninstaller е много добър софтуер, който не само ще ви помогне да ънинсталирате програмите си без да остават нежелани компоненти след тях, но и ще ви даде възможност да се погрижите за сигурността, безпроблемната и бърза работа на други аспекти от вашата операционна система. Не на последно място IObit Uninstaller е абсолютно безплатен.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Portable IObit Uninstaller 7.5.0.7 Final portable

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments