Portable Revo Uninstaller 2.0.5 Final download

0
936
Portable Revo Uninstaller 2.0.5 Final download

Portable Revo Uninstaller е програма, която цели да замести Add or Remove функцията в Windows. Тя също ънинсталира програми, но почиства и за останали файлове, които обикновеният ънинсталатор често не премахва.

Portable Revo Uninstaller 2.0.5 Final download 1

Премахването на ненужния софтуер и файлове е важно за добрата работа на вашата операционна система. Ако останат, това води до забавяния, грешки и проблеми.

Това е portable версия на Revo Uninstaller, която не оставя никакви следи в операционната система, защото не се нуждае от инсталация. Стандартния процес по ънинсталация премахва желаната програма, проверява в регистъра на Windows за остатъчни ключове и ненужни стойности, като програмата ви предлага различни режими за тази операция:

Safe – много бърз.Moderate – търси за останали файлове на най често срещаните места.Advanced – внимателно претърсване и почистване, което отнема повече време.

Portable Revo Uninstaller

 

Веднъж, след като процесът по ънинсталиране приключи, програмата ви дава информация за намерените ненужни файлове и стойности и ви дава избор кои да премахнете и кои не.

Portable Revo Uninstaller предлага и Autorun Manager, чрез който можете лесно да премахнете програми, които се стартират с операционната система, според вашите нужди, а Tracks Cleaner е удобен инструмент за изчистването на историята от вашия браузър, Microsoft Office.

Интересна опция е режимът на ловец – Hunter Mode. В този режим програмата се минимизира в системния трей и с просто влачене на някоя програма ви се дава възможност за премахването ѝ от списъка със стартиращите се програми при стартиране, да я ънинсталирате или да спрете нейния процес.

Промени спрямо миналата версия:
Fixed Minor bugs

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Revo Uninstaller 2.0.5 Final

Прочетете още:  Unlocker 1.9.2 Final download
0/5 (0 Reviews)