Portable Unlocker 1.9.2 Final download

0
1111
Unlocker 1.9.2 Final download

Portable Unlocker e малък и ефикасен инструмент за изтриване на проблемни файлове и папки, които не могат да се изтрият по нормален начин.

Portable Unlocker 1.9.2 Final download 1

На всеки един потребител на операционната система Windows се е случвало при опит за изтриване нададен файл системата да му каже, че това не е възможно поради няколко причини като тази, че файлът или папката се използват от друг процес или потребител (cannot delete folder: it’s being used by another person or program) или поради друга причина.

Тогава на помощ идва Unlocker, който ще позволи изтриването на подобни „заключени“ файлове, както предполага името му. Той ще ги „отключи“ и ще позволи тяхното изтриване по един много лесен начин.

Това е portable версия на Unlocker, която не се нуждае от инсталация и по този начин може да бъде винаги с вас на всякакъв вид външен носител.

Portable Unlocker

 

Unlocker е много лека програма и е изключително лесна за използване. Интерфейсът се състои само от основни елементи и няма нищо излишно. Може да бъде използвана след като се стартира или пък като се използва контекстното меню, което е много удобно. Например, ако даден файл е заключен, вместо да стартирате програмата, с просто натискане на десен бутон върху проблемния файл, можете да извикате желаните опции на Portable Unlocker и да направите вашия избор.

Ще се появи един малък прозорец, който предлага няколко варианта за действие от страна на потребителя. Може да се откаже каквото и да било действие, може да се зададе задача за изтриването на проблемния файл, неговото преименуване или преместване. В горната част се дава кратка информация за това дали файлът е заключен и от какво.

Прочетете още:  Ashampoo WinOptimizer 2018 17.00.23 Free Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Unlocker е съвместим с повечето версии на Windows, което включва и x64 битовите версии.

Промени спрямо миналата версия:
Improved Installer: Universal installer for both 32 and 64 bit machines
Fixed Bug: Fixed small memory and behavior bugs
Promotional feature: Fully optional Delta toolbar

Лиценз: Ad-Supported

Download: Portable Unlocker 1.9.2 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments