Portable Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download – почистване и дефрагментация хард диск

0
1026
Wise Disk Cleaner 10.1.8 Final download - почистване и дефрагментация хард диск

Portable Wise Disk Cleaner е безплатен софтуер, който ще почисти хард диска ви от всякакви остатъци, ненужни и временни файлове.

Portable Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download - почистване и дефрагментация хард диск 1

След известно време на използване, вашата операционна система може да стане по-бавна. Една от причините са останалите файлове от различни инсталации или пък временни файлове, които са били използвани от различни програми, а също така и файлове останали от интернет сърфиране. Wise Disk Cleaner ще ви помогне в премахването на точно такива ненужни и натрупали се файлове.

Тя е удобна, с приятен интерфейс, много лесна за използване и умело подредени елементи. След бързата инсталация, вие имате достъп до главната функция – почистване на излишни файлове.

В зависимост колко дълго са се натрупвали боклуците и от размера на вашия хард диск, почистването може да продължи няколко минути. Portable Wise Disk Cleaner е портъбъл версия на Wise Disk Cleaner, която не се нуждае от инсталация. По този начин тя може да е навсякъде с вас.

Намерените файлове са показани в прилежащите им категории, като се дава информация за мястото, което заемат на вашия диск. Почистването им става бързо, като програмата ви информира колко пространство е било освободено. Има опция и за разширено търсене, където настройките са по-лесни, защото просто ви се дава възможност просто да изберете дисковете, които искате да изчистите, а също така и да зададете сканиране в определено време.

Portable Wise Disk Cleaner

 

В същото време можете да използвате и Slimming System feature, който търси за останали и ненужни файлове от Windows Installer, хелп файлове и дори уолпейпъри. Има възможност и за дефрагментация на диска, за още по-голям ефект от почистването и повишаване на бързодействието на вашата система.

Прочетете още:  Advanced SystemCare FREE 13.4.0 Final download - почистване и оптимизиране на компютъра

Промени спрямо миналата версия:

  • Support for excluding folders and their subfolders.
  • Improved the ability to detect browsers before cleaning.
  • Minor bug fixes.

Лиценз: Безплатен

Download: Portable Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final

5/5 (1 Review)