System Mechanic Free 17.5.1.43 Final / Business / Professional download – оптимизиране и почистване на windows

0
968
System Mechanic Free 17.5.1.43 Final / Business / Professional download - оптимизиране и почистване на windows

System Mechanic е оптимизираща програма за Windows, която ще поправи множество проблеми и ще подобри представянето на компютъра ви.

System Mechanic Free 17.5.1.43 Final / Business / Professional download - оптимизиране и почистване на windows 1

System Mechanic е специално създадена за поддържането на операционната система в топ форма, като ще се погрижи множество проблеми да бъдат отстранени.

Инсталацията е безпроблемна, но отнема известно време. В една от стъпките се изисква имейл от потребителя.

Интерфейсът е добре организиран и интуитивен. Повечето потребители не биха срещнали никакви затруднения при работата си с програмата. Само с натискането на един бутон анализът на вашата система започва.

System Mechanic Free

 

System Mechanic ще намери разнородни проблеми като повредени регистри, проблеми при сигурността, неправилни интернет найстройки, като предлага поправка, за да се осигури оптимална скорост на връзката, ще освободи място от временни и ненужни файлове, ще провери за нежелани програми, ще провери и елементите, които се стартират със системата и ако види нещо нередно ще ви уведоми, като дава и възможност отделните елементи да бъдат изключвани или включвани, според нуждите, както и специален модул за дефрагментиране на хард диска.

Ако потребителите се спрат на Provessional версията, то тогава предлаганите опции скачат драстично. Тогава на разположение са изключително полезни опции като оптимизация в реално време, оптимизиране на оперативната памет, организиране на данните, за да се предотврати фрагментирано писане по хард диска и SSD.

Наличен е анти малуер модул, който ще следи за безопасността на системата и ще я предпазва от зловреден код, перманентно изтриване на файлове и папки, по начин, по който след това не могат да се възстановят дори и с програми от рода на Recuva, както и възстановяване на изтрити файлове по погрешка или друга причина.

Прочетете още:  Quick Heal PCTuner 3.00 download

Допълнително се предлагат 5GB пространство в облака, модул за поддържане на регистрите винаги в добро състояние, без грешки и излишни ключове, поправка на проблеми със сигурността и други.

Промени спрямо миналата версия:
The further refined database now identifies and classifies all scheduled tasks, not just those that launch at startup.
The classification system is now benefiting from an expanded iolo Labs research arm, to find more types of programs to analyze and classify.
These additions empower System Mechanic to even better sort the newest apps, tasks and services that tax the system by running in the background constantly without your knowledge.

Лиценз: Безплатен/Demo

Download: System Mechanic Free 17.5.1.43 Final

Download: System Mechanic Professional 17.5.1.43 Final

Download: System Mechanic Business 12.7.0.73 Final

0/5 (0 Reviews)