Unlocker 1.9.2 Final download

0
965
Unlocker 1.9.2 Final download

Unlocker e лек и ефикасен инструмент за изтриване на проблемни файлове и папки.

Unlocker 1.9.2 Final download 1

На всеки един потребител на операционната система Windows се е случвало при опит за изтриване нададен файл системата да му каже, че това не е възможно поради няколко причини като тази, че файлът или папката се използват от друг процес или потребител (cannot delete folder: it’s being used by another person or program) или поради друга причина.

Тогава на помощ идва Unlocker, който ще позволи изтриването на подобни „заключени“ файлове, както предполага името му. Той ще ги „отключи“ и ще позволи тяхното изтриване по един много лесен начин.

Инсталацията е бърза и безпроблемна, но потребителите трябва да внимават, защото в инсталатора се предлагат програми от трети страни. При нашия тест забелязахме Yessearches, който предлагаше да бъде сложен като търсачка по подразбиране за браузърите Mozilla Firefox и Google Chrome.

Също така се предлагаше Let Genieo, която се описваше като програма за създаване на домашни страници, плюс програма наречена Youtube Accelerator. За потребителите, които искат да бъдат спокойни, че няма да допуснат подобна инсталация на нежеллана програма по невнимание, могат да използват Unchecky, която ще се погрижи това да не се случва.

Unlocker

 

Unlocker е много лека програма и е изключително лесна за използване. Интерфейсът се състои само от основни елементи и няма нищо излишно. Може да бъде използвана след като се стартира или пък като се използва контекстното меню, което е много удобно. Например, ако даден файл е заключен, вместо да стартирате програмата, с просто натискане на десен бутон върху проблемния файл, можете да извикате желаните опции на Unlocker и да направите вашия избор.

Прочетете още:  Portable Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download - почистване и дефрагментация хард диск

Ще се появи един малък прозорец, който предлага няколко варианта за действие от страна на потребителя. Може да се откаже каквото и да било действие, може да се зададе задача за изтриването на проблемния файл, неговото преименуване или преместване. В горната част се дава кратка информация за това дали файлът е заключен и от какво.

Unlocker е съвместим с повечето версии на Windows, което включва и x64 битовите версии. Програмата има и portable версия, която не се нуждае от инсталация Unlocker portable.

Промени спрямо миналата версия:
Improved Installer: Universal installer for both 32 and 64 bit machines
Fixed Bug: Fixed small memory and behavior bugs
Promotional feature: Fully optional Delta toolbar

Лиценз: Ad-Supported

Download: Unlocker 1.9.2 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments