Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download – почистване и дефрагментация хард диск

0
955
Wise Disk Cleaner 10.1.8 Final download - почистване и дефрагментация хард диск

Wise Disk Cleaner е безплатен софтуер, който ще почисти хард диска ви от всякакви остатъци, ненужни и временни файлове.

Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final download - почистване и дефрагментация хард диск 1

След известно време на използване, вашата операционна система може да стане по-бавна. Една от причините са останалите файлове от различни инсталации или пък временни файлове.

Временни файлове които са били използвани от различни програми, а също така и файлове останали от интернет сърфиране. Wise Disk Cleaner ще ви помогне в премахването на точно такива ненужни и натрупали се файлове.

Тя е удобна, с приятен интерфейс, много лесна за използване и умело подредени елементи. След бързата инсталация, вие имате достъп до главната функция – почистване на излишни файлове. В зависимост колко дълго са се натрупвали боклуците и от размера на вашия хард диск, почистването може да продължи няколко минути.

Намерените файлове са показани в прилежащите им категории, като се дава информация за мястото, което заемат на вашия диск. Почистването им става бързо, като програмата ви информира колко пространство е било освободено. Има опция и за разширено търсене, където настройките са по-лесни, защото просто ви се дава възможност просто да изберете дисковете, които искате да изчистите, а също така и да зададете сканиране в определено време.

Wise Disk Cleaner

 

В същото време можете да използвате и Slimming System feature, който търси за останали и ненужни файлове от Windows Installer, хелп файлове и дори уолпейпъри. Има възможност и за дефрагментация на диска, за още по-голям ефект от почистването и повишаване на бързодействието на вашата система.

Програмата има и портъбъл версия Wise Disk Cleaner portable, която не се нуждае от инсталация.

Прочетете още:  Ashampoo WinOptimizer 2018 17.00.23 Free Final download - почистване и оптимизиране на Windows

Промени спрямо миналата версия:

  • Support for excluding folders and their subfolders.
  • Improved the ability to detect browsers before cleaning.
  • Minor bug fixes.

Лиценз: Ad-Supported

Download: Wise Disk Cleaner 10.2.6 Final

5/5 (1 Review)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments