7+ Taskbar Tweaker 5.5 download

0
964
7+ Taskbar Tweaker 5.5 download

7+ Taskbar Tweaker позволява персонализирането и спирането или пускането на различни настройки за таск бара при операционната система Windows.

7+ Taskbar Tweaker 5.5 download 1

Интерфейсът е изключително добре подреден и е с минималистичен дизайн. Всеки един потребител би се справил абсолютно безпроблемно с програмата и нейните функции. Всичко, което е необходимо се намира в основния прозорец на програмата.

В началото програмата е била замислена за Windows 7, което се вижда и в нейното име, но поради интереса от страна на потребителите и за тяхна радост, разработчикът добавя поддръжка и са следващите версии на операционната система. 7+ Taskbar Tweaker може да се използва на Windows 7, Windows 8/8.1/, 2008 R2 и Windows 10.

7+ Taskbar Tweaker

 

Предоставя много и най-различни опции за персонализиране. Например някои потребители и до ден днешен не харесват и не искат да използват така наречения „Super Bar“ в новите версии на Windows и се осланят на добрия стар Quick Launch. Тогава се получава дублиране на бутона Show Desktop, който се намира веднъж в Quick Launch и веднъж в десния край на таск бара. Ето тук идва на помощ една от многото полезни опции на 7+ Taskbar Tweaker. Той може да махне бутона Show Desktop, който е по подразбиране в десния край на панела и да остави само този в Quick Launch.

Има още редица сценарии, в които програмата е много полезна. Предоставят се опции като отваряне на закачените (pinned) иконки с двойно цъкане на мишката, премахване на групирането на отворените програми в таск бара, при десен бутон да се премахне подскачащия списък и да се замени с нормален, премахване на излишното пространство между закачените икони, различни опции за среден и десен бутон и други.

Прочетете още:  Wise Memory Optimizer 3.65.109 Final download

Може да се изключи показването на иконата в системния трей и по този начин повече никога да не се сетите, че програмата ви помага през цялото време за едно по-приятно преживяване с операционната ви система.

7+ Taskbar Tweaker е един чудесен, безплатен инструмент, който предоставя много полезни опции на потребителите по един изключтелно лесен и разбираем начин.

Промени спрямо миналата версия:

Added support for the Windows 10 April 2018 Update (build 17134).
Fixed: if the „Display seconds on the tray clock“ option was used, and a new monitor was attached, the option didn’t apply for the new monitor.
Added more actions for the drag_towards_desktop advanced option.
Minor fixes.

Лиценз: Безплатен

Download: 7+ Taskbar Tweaker 5.5

0/5 (0 Reviews)