Actual Window Menu 8.6.1 download

0
54
Actual Window Menu 8.6.1 download

Actual Window Menu е софтуер с чиято помощ потребителите могат да настроят свои собствени правила за отворените прозорци и за приложенията, които използва.

Actual Window Menu 8.6.1 download 1

Инсталацията е бърза и безпроблемна, а интерфейсът е много приятен и в същото време добре подреден. Основните категории са поместени в страничен панел вляво, а при избирането на някоя от тях, възможните опции се показват в основния прозорец на програмата.

Actual Window Menu ви дава възможност да настроите всеки един отворен прозорец или програма при Windows, като възможностите са много – плъзгане и скриване на прозореца, като остава само неговия тайтъл бар, минимизиране в малка икона, като може да отиде в сис трея или на десктопа, задаване конкретен прозорец да е винаги най-отгоре (Always on top), изпращане на прозорец най-долу, настройка на прозрачност, подравняване с точни стойности, оразмеряване и още.

Actual Window Menu

 

Много интересна функция е Ghost, която дава възможност всички кликове да минават през прозореца и да не го засягат, като в същото време той остава интерактивен и отговаря на клавишни команди.

Трябва да се спомене също така, че има възможност за настройка на клавишни комбинации за всички гореспоменати функции и опции, така че всяка една от тях да може да се извика по бърз и удобен начин.

Изключително удобна е функцията за бекъп на настройките, които сте направили, така че винаги да са ви подръка при нужда.

Actual Window Menu е гъвкаво решение за къстъмизиране на Windows средата, не натоварва компютъра по никакъв начин и притежава приятен и добре организиран интерфейс.

Промени спрямо миналата версия:

Overall stability is improved.
Buttons on the „Tools – Control Center“ panel are made more usable.

Лиценз: Trial

Прочетете още:  Deep Freeze Standard / Server / Server Enterprise 8.53.020.5458 Final download

Download: Actual Window Menu 8.6.1

0/5 (0 Reviews)