AIDA64 Engineer 6.00.5100 Final download – инициализиране хардуер

0
873
Portable AIDA64 Engineer 5.99.4900 Final download - инициализиране хардуер

AIDA64 Engineer е софтуерен продукт, който дава на потребителя информация за хардуера и софтура на компютъра, както и да инструменти за бенчмарк, генериране на логове и тестване стабилността на системата.

AIDA64 Engineer 6.00.5100 Final download - инициализиране хардуер 1

AIDA64 Engineer е софтуерен продукт, който дава на потребителя информация за хардуера и софтура на компютъра, както и да инструменти за бенчмарк, генериране на логове и тестване стабилността на системата.

AIDA64 се предлага в четири варианта – AIDA64 Extreme Edition, AIDA64 Engineer Edition, Network Audit Edition и AIDA64 Business Edition, която е най-мощната от поредицата.

AIDA64 Engineer не се нуждае задължително от инсталация, което я прави много удобна в случаите, когато не искате да оставяте следи в регистъра на Windows. Просто я сваляте на флашка, външен хард диск или друг външен носител и я стартирате оттам.

Интерфейсът е приятен и добре подреден, като предоставя достъп до множество информация за сензори, управление на захранването, дънна платка, видео карта, волтажи, оувърклок, лан карта, звукова карта, хард диск RAM, DirectX, софтуерни лицензи и много други, с техните имена, производител и всякаква детайлна информация.

AIDA64 Engineer

AIDA64 Engineer предоставя възможност за генериране на лог репорти, които могат да са общи за всички елементи, само хардуерно обвързани или само за софтуер, бенчмарк, като изходните формáти могат да са в обикновен текстови формáт, HTML или MHTML. Също така има възможност за копиране на цели редове в клипборда, настройка на външния вид, създаване на буукмаркове за бърз достъп по всяко време, както и да пускате тест/бенчмарк на хард дискове, кеш и RAM.

Допълнително може да се пусне стрес тест и по този начин да проверите стабилността на процесора, FPU, кеш, RAM, на локалните дискове и видео картите. Програмата се предлага и в portable вариант, който не се нуждае от инсталация AIDA64 Engineer portable.

Прочетете още:  AIDA64 Business Edition 6.00.5100 Final download - инициализиране хардуер

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler
 • SHA3-512 cryptographic hash benchmark utilizing AVX, AVX2 and AVX-512
 • AVX2 and FMA accelerated 64-bit benchmarks for AMD Zen 2 Matisse processors
 • Microsoft Windows 10 May 2019 Update support
 • BeadaPanel LCD and SteelSeries Rival 710 OLED display support
 • Corsair H100i Platinum and H115i Platinum liquid cooler sensor support
 • Cooler Master MP750 RGB LED mousepad support
 • Corsair Obsidian 1000D, EVGA iCX2, Farbwerk 360, NZXT GRID+ V3 sensor support
 • Preliminary support for Intel Comet Lake CPU
 • GPU details for AMD Radeon VII
 • GPU details for nVIDIA GeForce GTX 1600 and GeForce RTX 2060 Series
 • Preliminary support for AMD Navi GPUs
 • Retired SHA1 and VP8 benchmarks
  [collapse]

Лиценз: Ad-Supported

Download: AIDA64 Engineer 6.00.5100 Final

0/5 (0 Reviews)

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за