Classic Shell 4.3.0 download

0
121
Classic Shell 4.3.0 download

Classic Shell е много популярна програма, която позволява на потребителите да върнат премахнатите елементи по облика в по-новите версии на Windows.

Classic Shell 4.3.0 download 1

Всеки потребител може да реши какво иска да промени по външния вид на своя Windows. В пълния пакет на програмата се съдържат няколко модула за промени – Classic Explorer, който връща стария и добре познат външен вид на Windows Explorer, ,като може да се избира между различни типове изглед Windows Classic, Windows XP или Vista/Windows 7; Start Menu, което връща класическото старт меню и идва с множество опции, за да може всеки да го настрои според своето желание; Internet Exolrer, където се появяват някои опции като промяна на тайтъл бара и статус бара на браузъра и Shell Update, който се грижи да следи за нови версии на продукта.

Classic Shell

 

Classic Shell дава възможност на потребителя да настрои и различни клавишни комбинации, а също и комбинации с мишка и Shift, показването на Favorites area като линк или меню, да задава скорост на забавяне на контекстното меню и на менютата като цяло, прескачане на Метро менюто, а също така може и да се настрои да не показва въобще Start бутона, да се смени скинът, смяна на картинката на потребителя и още множество опции. Като плюс може да се добави, че е преведен на няколко езика.

Промени спрямо миналата версия:

Official support for the Anniversary Update version of Windows 10
Fixes for issues found during the 4.2.7 beta

Лиценз: Безплатен/MIT Licence

Download: Classic Shell 4.3.0

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable XYplorerFree 17.40.0100 download