CloneApp 2.06.277 Final download

0
895
CloneApp 2.06.277 Final download

CloneApp ще ви помогне ако ви се наложи да преинсталирате Windows, или пък сте си купили нов компютър. Тогава би било много хубаво да можете да запазите настройките на най-важните си програми и после само да ги възстановите на новата инсталация.

CloneApp 2.06.277 Final download 1

CloneApp ще ви помогне точно за това – ще запази всички настройки и регистри файлове така, че да могат после да бъдат лесно възстановени.

Интерфейсът е изключително интуитивен, като работата с програмата е много лесна. В основния прозорец в списък са показани поддържаните програми, а при натискане на бутона Install, се виждат програмите, които има инсталирани на компютъра. Потребителят трябва само да избере коя програма иска да бекъпне и да натисне Start CloneApp. Възстановяването става по същия начин, но се натиска бутонът restore.

CloneApp

Много полезна функция е вмъкването на плъгини, като по този начин програмата става изключително гъвкава. Редакторът на плъгини по подразбиране е Notepad, но може да се промени, в съответствие с изискванията на потребителя. Също така много полезна е възможността да се избере конкретен файл или папка.

Могат да се запазят и ключове от регистъра също така. Това е полезно, ако го извършвате регулярно, защото понякога регистрите на Windows може да се повредят и тогава лесно ще възстановите системата и програмите си до работещо състояние. За всяко извършено действие програмата води лог, който може да бъде прегледан по всяко едно време.

CloneApp е малък и бърз инструмент, чрез който можете по много лесен начин да запазите настройките на вашите програми, както файлове и ключве от регистъра. Изключително лесният интерфейс го прави подходящ за всеки един потребител, било то начинаещ или напреднал.

Прочетете още:  Windows Activation Key Viewer 1.1 download

Промени спрямо миналата версия:

Fixed bug in Localization import
Fixed bug in Theme customization
Redesigned Hamburger menu
Optimized Refresh function in Apps > Right-click context menu
Optimized support for Microsoft Edge
Removed Yahoo Messenger support
Updated German and Italian Localization file
Added Dutch Localization file
Minor Stability Improvements
Minor UI Improvements

Лиценз: Безплатен

Download: CloneApp 2.06.277 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments